بوبور چا چا

دانشنامه عمومی

بوبور چا چا ( انگلیسی: Bubur cha cha ) که همچنین با نام بوبور چا - چا یا دوبو جیاجیه ( dubo jiajie ) تلفظ می شود، یک دسر و صبحانه بتاوی و مالایی در آشپزی های اندونزیایی، مالزیایی، سنگاپوری و آشپزی پوکت ( تایلند ) است که با استفاده از ساگو دانه دانه، سیب زمینی شیرین، سیب زمینی هندی، موز، شیر نارگیل، بر گهای پاندانوس، شکر و نمک تهیه می شود. [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴] [ ۵] از نارگیل رنده شده، خامه نارگیل و آب، می توان به عنوان مواد افزودنی در این دسر استفاده کرد. [ ۳] [ ۴] مواد غذایی تشکیل دهنده این دسر در شیر نارگیل پخته شده و این خوراکی، می تواند به صورت سرد یا گرم خورده شود. [ ۲]
عکس بوبور چا چا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران