به ژاپنی
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
به ژاپنی (سرده). بِه ژاپنی' ( نام علمی: Chaenomeles ) نام یک سرده از گیاهان گلدار است. نوعی درختچه برگریز است که در حدود ۳–۱ متر ارتفاع دارد. به ژاپنی این گیاه بُوکه ( به ژاپنی: 瓜 boke ) نامیده می شود. [ ۲]
میوه به ژاپنی اکثرا ترش مزه است و بیشتر برای تهیه مربا ویا ترشی کاربرد دارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمیوه به ژاپنی اکثرا ترش مزه است و بیشتر برای تهیه مربا ویا ترشی کاربرد دارد.
wiki: به ژاپنی (سرده)
مترادف ها
به ژاپنی، گلابی ژاپونی، گل چای ژاپونی، کاملیا
پیشنهاد کاربران
میوا