یک ترکیب شیمیایی است که از حلقهٔ بنزنی که یک هیدروژن آن با یک آلدئید جایگزین شده است؛ ساخته شده است. ساده ترین آلدهید آروماتیک بوده و در یک از پرکاربردترین ماده های شیمیایی در فیار ( صنعت ) است. در دمای اتاق مایعی بی رنگ با بویی خوشایند مانند بوی بادام زمینی می باشد. بنزآلدئید مایهٔ بوی بادام تلخ بود و در شمار ماده های سازندهٔ روغن بادام تلخ است . هر چند که از چشمه های نیادی ( منبع های طبیعی ) دیگر نیز به دست می آید که برای نمونه زردآلو، گیلاس، برگ بویا و هلو را می توان برشمرد.
بنزالدهید را می توان به اسید بنزوئیک اکسید تبدیل کرد. در واقع بنزالدهید به آسانی تحت اکسیداسیون قرار می گیرد تا بنزوئیک اسید در معرض هوا در دمای اتاق ایجاد شود که باعث ایجاد ناخالصی رایج در نمونه های آزمایشگاهی می شود. از آنجا که نقطه جوش بنزوئیک اسید بسیار بالاتر از بنزالدهید است ، ممکن است با تقطیر خالص شود. بنزیل الکل را می توان از بنزالدهید با استفاده از هیدروژناسیون تشکیل داد. واکنش بنزالدهید با استات بی آب سدیم و انیدرید استیک باعث ایجاد اسید سینامیک می شود ، در حالی که از سیانید پتاسیم الکلی می توان برای تراکم تراکم بنزالدهید به بنزوئین استفاده کرد. بنزالدهید پس از درمان با قلیای غلیظ ( واکنش Cannizzaro ) دچار تناسب نمی شود: یک مولکول آلدهید به بنزیل الکل تبدیل می شود و مولکول دیگر به طور همزمان به بنزوئیک اسید اکسیده می شود.
بنزالدهید معمولاً برای ایجاد طعم بادام به غذاها و محصولات معطر استفاده می شود. گاهی اوقات در محصولات آرایشی استفاده می شود.
بنزالدهید به عنوان دافع زنبور عسل استفاده می شود. مقدار کمی محلول بنزالدهید روی تخته بخار در نزدیکی لانه زنبوری قرار می گیرد. سپس زنبورها از شانه های عسل دور می شوند تا از دود پرهیز کنند. سپس زنبوردار می تواند چارچوب های عسل را از کندوی زنبور عسل با خطر کمتری برای زنبورها و زنبورداران خارج کند.
در محیط های صنعتی ، بنزالدهید عمدتا به عنوان پیش ساز سایر ترکیبات آلی ، از داروها گرفته تا افزودنی های پلاستیک استفاده می شود. رنگ سبز آنالین مالاکیت از بنزالددهید و دی متیلانیلین تهیه شده است. بنزالدهید همچنین پیش ساز برخی از رنگهای آکریدین است. بنزالدهید از طریق تراکم آلدول به مشتقات سینامالدهید و استایرن تبدیل می شود. سنتز اسید ماندلیک با افزودن اسید هیدروسیانیک به بنزالدهید شروع می شود
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبنزالدهید را می توان به اسید بنزوئیک اکسید تبدیل کرد. در واقع بنزالدهید به آسانی تحت اکسیداسیون قرار می گیرد تا بنزوئیک اسید در معرض هوا در دمای اتاق ایجاد شود که باعث ایجاد ناخالصی رایج در نمونه های آزمایشگاهی می شود. از آنجا که نقطه جوش بنزوئیک اسید بسیار بالاتر از بنزالدهید است ، ممکن است با تقطیر خالص شود. بنزیل الکل را می توان از بنزالدهید با استفاده از هیدروژناسیون تشکیل داد. واکنش بنزالدهید با استات بی آب سدیم و انیدرید استیک باعث ایجاد اسید سینامیک می شود ، در حالی که از سیانید پتاسیم الکلی می توان برای تراکم تراکم بنزالدهید به بنزوئین استفاده کرد. بنزالدهید پس از درمان با قلیای غلیظ ( واکنش Cannizzaro ) دچار تناسب نمی شود: یک مولکول آلدهید به بنزیل الکل تبدیل می شود و مولکول دیگر به طور همزمان به بنزوئیک اسید اکسیده می شود.
بنزالدهید معمولاً برای ایجاد طعم بادام به غذاها و محصولات معطر استفاده می شود. گاهی اوقات در محصولات آرایشی استفاده می شود.
بنزالدهید به عنوان دافع زنبور عسل استفاده می شود. مقدار کمی محلول بنزالدهید روی تخته بخار در نزدیکی لانه زنبوری قرار می گیرد. سپس زنبورها از شانه های عسل دور می شوند تا از دود پرهیز کنند. سپس زنبوردار می تواند چارچوب های عسل را از کندوی زنبور عسل با خطر کمتری برای زنبورها و زنبورداران خارج کند.
در محیط های صنعتی ، بنزالدهید عمدتا به عنوان پیش ساز سایر ترکیبات آلی ، از داروها گرفته تا افزودنی های پلاستیک استفاده می شود. رنگ سبز آنالین مالاکیت از بنزالددهید و دی متیلانیلین تهیه شده است. بنزالدهید همچنین پیش ساز برخی از رنگهای آکریدین است. بنزالدهید از طریق تراکم آلدول به مشتقات سینامالدهید و استایرن تبدیل می شود. سنتز اسید ماندلیک با افزودن اسید هیدروسیانیک به بنزالدهید شروع می شود
wiki: بنزالدئید