بمباردینو

دانشنامه عمومی

بومباردینو یکی از نوشیدنی های محبوب در ایتالیاست که در فصل زمستان، به ویژه در پیست های اسکی نوشیده می شود و از ترکیب ادووکات یا اگ ناگ و برندی درست می شود. [ ۱]
معمولاً بومباردینو را با مخلوط کردن ۳/۴ لیکور تخم مرغ سنتی ایتالیایی ( به عنوان مثال Vov یا Zabov ) و ۱/۴ رام یا براندی تهیه می کنند.
بومباردینو داغ سرو می شود و در صورت تمایل روی آن خامه فرم گرفته ریخته می شود. بمباردینو انواع مختلفی دارد: با قهوه ( calimero ) ، با رام ( pirata ) یا ویسکی ( scozzese ) . در تهیه کالیمرو ( بمباردینو با قهوه ) براندی، Vov و اسپرسو را به نسبت برابر با هم ترکیب می کنند.
بمباردینو به ایتالیایی یعنی بمب کوچک و ظاهرا به دمای داغ و الکل بالای آن اشاره دارد.
عکس بمباردینو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران