بمب گذاری مرکز تجارت جهانی در سال ۱۹۹۳

پیشنهاد کاربران

بمب گذاری در مرکز تجارت جهانی در سال ۱۹۹۳ یک حمله تروریستی به مرکز تجارت جهانی در شهر نیویورک بود که در ۲۶ فوریهٔ ۱۹۹۳ با انفجار یک خودروی انفجاری در زیر برج شمالی این مرکز انجام شد. برای این بمب گذاری، ۱٬۳۳۶ پوند ( ۶۰۶ کیلوگرم ) نیترات اوره - گاز هیدروژن توسط بمب گذارها در نظر گرفته شده بود تا پس از انفجار، با برخورد برج شمالی ( برج ۱ ) ، به برج جنوبی ( برج ۲ ) هر دو برج، تخریب شده و ده ها هزار نفر کشته شوند. این حمله موفق به انجام این کار نشد، اما شش نفر از جمله یک زن باردار کشته و بیش از هزار نفر مجروح شدند. در آن روز حدود ۵۰٬۰۰۰ نفر از این ساختمان ها به طور اضطراری تخلیه شدند.
...
[مشاهده متن کامل]

این حمله توسط گروهی از تروریست ها از جمله رمزی یوسف، محمود ابوحلیمه، محمد سلامه، نضال ع. ایاد، عبدالرحمن یاسین و احمد عجاج طراحی شده بود. آن ها از خالد شیخ محمد، عموی رمزی یوسف، کمک مالی دریافت کرده بودند. در مارس ۱۹۹۴، چهار نفر به جرم انجام این بمب گذاری محکوم شدند: ابوحلیمه، عجاج، ایاد و سلامه. این اتهامات شامل توطئه، تخریب اموال با مواد منفجره و حمل ونقل بین ایالتی مواد منفجره بود. در نوامبر ۱۹۹۷، دو نفر دیگر در این رابطه، محکوم شدند: رمزی یوسف، سازمان دهندهٔ بمب گذاری ها، و ایاد اسماعیل، که خودروی حامل بمب را رانده بود.
پیش از انجام عملیات، در سال ۱۹۹۱ برای برنامه ریزی یک حمله بمب گذاری در ایالات متحده، رمزی یوسف مدتی را در یک اردوگاه آموزشی القاعده در افغانستان گذراند. عموی یوسف، خالد شیخ محمد، که بعدها معمار اصلی حملات ۱۱ سپتامبر در نظر گرفته شد، از طریق تلفن به او مشاوره و راهنمایی می داد و همکارش محمد سلامه را به مبلغ ۶۶۰ دلار کمک مالی کرد.
یوسف در ۱ سپتامبر ۱۹۹۲ به طور غیرقانونی وارد ایالات متحده شد و با احمد عجاج از مبدأ پاکستان، سوار هواپیما شد. هر دو در این پرواز در صندلی هایی جدا نشستند و طوری رفتار کردند که انگار به طور جداگانه سفر می کنند. عجاج تلاش کرد با یک پاسپورت سوئدی جعلی وارد آمریکا شود و گرچه آن را تغییر داده بودند، باعث ایجاد سوءظن در بین مقامات INS در فرودگاه بین المللی جان اف کندی شد. هنگامی که مقامات در فرودگاه، عجاج را تحت بازرسی ثانویه قرار دادند، دستورالعمل های ساخت بمب و سایر مواد را در چمدان او کشف کرده و او را دستگیر کردند. نام ابوبرا، نام مستعار محمد جمال خلیفه، در کتابچه ها آمده بود. یوسف اما با گذرنامه جعلی عراقی با درخواست پناهندگی سیاسی، اجازه ورود به ایالات متحده را گرفت و تاریخ یک جلسهٔ رسیدگی به او داده شد.

بمب گذاری مرکز تجارت جهانی در سال ۱۹۹۳بمب گذاری مرکز تجارت جهانی در سال ۱۹۹۳بمب گذاری مرکز تجارت جهانی در سال ۱۹۹۳بمب گذاری مرکز تجارت جهانی در سال ۱۹۹۳بمب گذاری مرکز تجارت جهانی در سال ۱۹۹۳
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/بمب‌گذاری_مرکز_تجارت_جهانی_در_سال_۱۹۹۳

بپرس