بستنی وانیلی

دانشنامه عمومی

بستنی وانیلی یکی از انواع بستنی هاست که برای تهیه ی آن از شیر، شکر، زرده تخم مرغ و وانیل استفاده می کنند. وانیل در اروپا و آمریکای شمالی اغلب برای طعم دهی به بستنی استفاده می شود. [ ۱]
وانیل برای اولین بار در قرن شانزدهم میلادی توسط آزتک ها استفاده می شد. فاتحان اسپانیایی، در سراسر آمریکای میانه و مکزیک امروزی مردمانی را یافتند که از وانیل در نوشیدنی ها و غذاهایشان استفاده می کردند. پس از آن وانیل به اسپانیا آورده شد و برای طعم و عطر دهی یک نوشیدنی شکلاتی استفاده شد. این نوشیدنی از مخلوط دانه های کاکائو، وانیل، ذرت، آب و عسل درست شده بود. دامنه مصرف این نوشیدنی به انگلستان، فرانسه و در اوایل قرن هفدهم میلادی به کل اروپا گسترده شد. [ ۲] در سال ۱۶۰۲ میلادی، هیو مورگان، عطار ملکه الیزابت اول توصیه کرد که وانیل و کاکائو به صورت جداگانه مصرف شوند. [ ۳]
عکس بستنی وانیلی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس