بز برنج

پیشنهاد کاربران

بز برنج یک غذای مخصوص استان لرستان و اطراف ملایر و گیلان غرب هست.
بز برنج غذایی است که در مراسم عروسی در لرستان طبخ و با آن از مهمانان پذیرایی می شود. این غذا بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.
مواد لازم برای بز برنج
گوشت گوسفند ترجیحا بز باشه : 500 گرم
پیاز : 2 عدد
...
[مشاهده متن کامل]

سیر : 5 حبه
استاک گوشت : 1 عدد
نمک ادویه زردچوبه دارچین؛ پودرپاپریکا و فلفل سیاه : به مقدار لازم
آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
آب جوش : 4 لیوان
زعفران : به مقدار لازم
کره : مقدار لازم.
دستور پخت بز برنج
گوشت را درون قابلمه گذاشته با کمی کره و حرارت بالا هر دو طرف آن را تفت می دهیم تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد
بعد همه ادویه ها را اضافه می کنیم دوباره کمی تفت می دهیم.
سپس سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده تفت می دهیم آب جوش را به مقداری که دوست دارید اضافه کنید معمولا ( ۳ یا ۴ لیوان ) آب اضافه می کنیم.
بعد شعله را کم کرده ؛ زعفران و آبلیمو را اضافه کرده و روی شعله متوسط تا حسابی جا بیافتد و آب آن غلیظ و به اصطلاح مشت شود.
2 نکته که باید رعایت کنید
- در چلو گوشت اورجینال برای تفت گوشت از روغن حیوانی استفاده می شود.
- مقدار آب گوشت بستگی به ذائقه شما دارد ؛ در کل آب این غذا باید بسیار کم باشد. نوش جانتان.

بپرس