بریوش ( فرانسوی: Brioche ؛ /ˈbriːoʊʃ/ ؛ همچنین UK: /ˈbriːɒʃ, briːˈɒʃ/ ؛[ ۱] US: /briːˈoʊʃ, ˈbriːɔːʃ, briːˈɔːʃ/ ؛[ ۲] [ ۳] [ ۴] فرانسوی: ) یک نان فرانسوی که بیشتر شبیه به یک شیرینی پُر ملات است و میزان بالای تخم مرغ و کره آن ( ۴۰۰ گرم در هر کیلوگرم آرد ) قوامی تُرد و نرم به آن می دهد.
این نان پوسته ای تیره، طلایی و ورقه ورقه دارد که بعد از «پروفینگ»، با لایه ای از تخم مرغِ زده شده، پوشانده می شود.
خمیر بریوش نیز همانند نان معمولی با استفاده از مخمر ور می آید با این تفاوت که مواد اولیهٔ آن غنی تر است و حاوی کره، تخم مرغ، شیر، خامه، گاهی شکر و حتی گاهی برندی است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین نان پوسته ای تیره، طلایی و ورقه ورقه دارد که بعد از «پروفینگ»، با لایه ای از تخم مرغِ زده شده، پوشانده می شود.
خمیر بریوش نیز همانند نان معمولی با استفاده از مخمر ور می آید با این تفاوت که مواد اولیهٔ آن غنی تر است و حاوی کره، تخم مرغ، شیر، خامه، گاهی شکر و حتی گاهی برندی است.
wiki: بریوش