بریانی حیدرابادی

دانشنامه عمومی

بریانی حیدرآبادی. بریانی حیدرآبادی یک بشقاب برنج باسماتی و گوشت بز می باشد. گاهی از گوشت مرغ به جای گوشت بز استفاده می شود که به بریانی مرغ معروف است. ترکیب غذاهای مغولی یا گورکانیان هند و آندرا پرادشی در آشپزخانهٔ نظام حیدرآباد، حاکم قلمرو تاریخی حیدرآباد، منجر به پیدایش بریانی حیدرآبادی شد.
مواد تشکیل دهندهٔ این غذا شامل برنج باسمتی، گوشت، ماست، پیاز، ادویه جات، لیمو، زعفران، گشنیز و پیاز سرخ کرده به عنوان چاشنی می باشد. بهترین نوع گوشت برای استفاده در بریانی، گوشت مرغ، گوشت بز و بره می باشد.
عکس بریانی حیدرآبادیعکس بریانی حیدرآبادیعکس بریانی حیدرآبادی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران