پاربویل فرایندی است که طی آن دانه های شلتوک برنج قبل از پوست کنی بدون استفاده از هرگونه مواد شیمیایی یا افزودنی، توسط آب و بخار داغ عمل آوری و خشک گردیده و مزایای زیر پس از شالیکوبی حاصل می گردد.
• افزایش قابل توجه ارزش غذایی از طریق نفوذ مواد معدنی و ویتامین های با ارزش موجود در سبوس به داخل دانه برنج
• افزایش میزان فیبر موجود در برنج
• کاهش میزان قندخون در هنگام مصرف در مقایسه با برنج معمولی
• رفع آلودگی های میکروبی و قارچی و هرگونه آفت
• کاهش چسبندگی برنج در هنگام پخت
• کاهش ضایعات حاصل از خرد شدن برنج در هنگام پخت
• کوتاه تر شدن زمان پخت
• افزایش قابلیت نگهداری برنج پاربویل در مقایسه با برنج های معمولی
در روش پاربویل، ۸۰ درصد ویتامین ها جذب نشاسته برنج می شود. علاوه بر آن، میزان خردشدگی و چسبندگی برنج در زمان پخت کاهش یافته و به دلیل جوشانده شدن از وجود میکروب ها، باکتری ها و لاروهای حشرات پاک است؛ بنابراین نگهداری آن افزایش می یابد.





این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• افزایش قابل توجه ارزش غذایی از طریق نفوذ مواد معدنی و ویتامین های با ارزش موجود در سبوس به داخل دانه برنج
• افزایش میزان فیبر موجود در برنج
• کاهش میزان قندخون در هنگام مصرف در مقایسه با برنج معمولی
• رفع آلودگی های میکروبی و قارچی و هرگونه آفت
• کاهش چسبندگی برنج در هنگام پخت
• کاهش ضایعات حاصل از خرد شدن برنج در هنگام پخت
• کوتاه تر شدن زمان پخت
• افزایش قابلیت نگهداری برنج پاربویل در مقایسه با برنج های معمولی
در روش پاربویل، ۸۰ درصد ویتامین ها جذب نشاسته برنج می شود. علاوه بر آن، میزان خردشدگی و چسبندگی برنج در زمان پخت کاهش یافته و به دلیل جوشانده شدن از وجود میکروب ها، باکتری ها و لاروهای حشرات پاک است؛ بنابراین نگهداری آن افزایش می یابد.






wiki: برنج پاربویل