برنج قرمز بوتانی

دانشنامه عمومی

برنج قرمز بوتانی ( انگلیسی: Bhutanese red rice ) گونه ای برنج با دانه های متوسط است که در کشور بوتان کشت می شود و عمده محصول برنج تولیدی و مصرفی مردم بوتان است.
این برنج گونه ای برنج قرمز رنگ ژاپنی است، که به نحوی شالی کوبی می شود تا مقداری از سبوس قرمز رنگ آن برروی برنج باقی بماند. به همین دلیل، از برنج قهوه ای شالی کوبی نشده، زودتر می پزد. این برنج پس از پخت، به رنگ صورتی کم رنگ، نرم و چسبناک است.
عکس برنج قرمز بوتانی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران