توضیح 1: به برنجی گفته می شود که میزان جوشیدن آن در آب بیش از مقدار لازم بوده باشد و در اثر این اتفاق حالت خمیری و چسبندگی پیدا کرده باشد. بسیاری از افراد برنج شفته را با برنج کته اشتباه می گیرند، در حالیکه این دو کاملا متفاوت هستند.
... [مشاهده متن کامل]
توضیح 2: برنج شفته به برنجی گفته می شود که بر اثر جوشیدن زیاد و یا آب بیش از حد حالت چسبنده پیدا کرده و بافت دانه دانه و مجزای خود را از دست داده است.
انگلیسی: Glutinous rice / Sticky rice
... [مشاهده متن کامل]
توضیح 2: برنج شفته به برنجی گفته می شود که بر اثر جوشیدن زیاد و یا آب بیش از حد حالت چسبنده پیدا کرده و بافت دانه دانه و مجزای خود را از دست داده است.
انگلیسی: Glutinous rice / Sticky rice