برف و شیره

دانشنامه عمومی

برف و شیره[ ۱] یا برف قیفی نوعی پی خوراک از یخ تراشیده شده یا یخی است که معمولاً در مخروط های کاغذی یا فنجان های فوم سرو می شود. [ ۲] اگر در قیف باشد، معمولاً به آن «برف قیفی» می گویند. این دسر از خرده های یخ تشکیل شده است که روی آن شربتی طعم دار می ریزند.
در دهه ۱۸۵۰، انقلاب صنعتی آمریکا یخ را به صورت تجاری در ایالات متحده در دسترس قرار داد. سردخانه ها در نیویورک معمولاً به ایالت هایی مانند فلوریدا یخ می فروختند. برای انتقال یخ به فلوریدا، سردخانه ها واگنی با قطعه بزرگی از یخی را به جنوب می فرستادند. مسیر فلوریدا درست از بالتیمور می گذرد، که بچه ها آنجا به سمت واگن می دویدند و کمی یخ می خواستند. طولی نکشید که مادران با پیش بینی اینکه فرزندانشان مقداری یخ بگیرند، شروع به ساختن طعم دهنده کردند. اولین طعمی که زنان درست کردند هنوز طعم محبوب بالتیمور است: کاسترد تخم مرغ. کاستارد تخم مرغ طعمی ساده بود زیرا تنها مواد تشکیل دهنده آن تخم مرغ، وانیل و شکر بود. [ ۳]
عکس برف و شیرهعکس برف و شیره
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

نوعی شربت، فراهم آمده از برف پاک نیالوده و شیرۀ انگور یا شیرۀ خرما. برف را در روز سوم بارش مداوم آن برداشته در بادیه ای با شیره به هم می آمیزند و هم می زنند. سبب ارجحیت برف روز سوم، نیالودگی لایۀ رویی برف باریده است.

پیشنهاد کاربران

بپرس