بِرِشته کاری[ ۱] ( به انگلیسی: Roasting ) یا فرپزی و شعله پزی، روشی از روش های متنوع پخت است که ویژگی های آن در زیر فهرست شده است:
• استفاده از حرارت خشک
• استفاده از فر یا شعله آزاد و باز
• برشته و قهوه ای رنگ شدن سطوح ماده غذایی
• ایجاد طعم و رایحه مطلوب به غذا
• استفاده از حرارت غیر مستقیم و غیر تابشی
• استفاده از حرارت پراکنده ( فر )
• مناسب برای پختن و فر پزی کردن توده های بزرگ گوشت و تهیه گوشت برشته
• آرام پزی، مناسب برای کامل پختن و مغز پخت کردن گوشت ( ۲ تا ۳ ساعت )
• مناسب برای پخت سبزیجات با ریشه توده ای مثل پیاز و رازیانه
• مناسب برای پختن سبزیجات جالیزی مثل کدو و بادمجان[ ۲]


این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• استفاده از حرارت خشک
• استفاده از فر یا شعله آزاد و باز
• برشته و قهوه ای رنگ شدن سطوح ماده غذایی
• ایجاد طعم و رایحه مطلوب به غذا
• استفاده از حرارت غیر مستقیم و غیر تابشی
• استفاده از حرارت پراکنده ( فر )
• مناسب برای پختن و فر پزی کردن توده های بزرگ گوشت و تهیه گوشت برشته
• آرام پزی، مناسب برای کامل پختن و مغز پخت کردن گوشت ( ۲ تا ۳ ساعت )
• مناسب برای پخت سبزیجات با ریشه توده ای مثل پیاز و رازیانه
• مناسب برای پختن سبزیجات جالیزی مثل کدو و بادمجان[ ۲]



wiki: برشته کاری