برس اشپزی

دانشنامه عمومی

برس آشپزی. برس آشپزی یا برس شیرینی ( به انگلیسی: Pastry brush ) یکی از لوازم آشپزخانه و آماده سازی موادغذایی است که برای پخش کردن کره، روغن یا یا تخم مرغ بر روی خمیر از آن استفاده می شود. به طور سنتی برای ساخت این برس از موی طبیعی یا پلاستیک یا نایلون استفاده می شود، در حالی که برس آشپزی مدرن ممکن است از سیلیکون ساخته شود. در فرپزی و شعله پزی گوشت، یک برس آشپزی ممکن است برای برداشتن مواد بیرون آمده از گوشت از زیر آن و پخش این مواد بر روی سطح گوشت استفاده شود.
عکس برس آشپزی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس