برج استارک

دانشنامه عمومی

مجتمع برج های استارک یک آسمان خراش تخیلی در کتاب های کامیک انتشارات مارول کامیکس می باشد. این مجتمع در منهتن، نیویورک، آمریکا واقع شده و نام گرفته از صاحب برج، تونی استارک، یا همان مرد آهنی است. این مجمتمع از برجی اصلی ۹۳ طبقه، برج جنوبی ۳۵ طبقه و برج شمالی ۵۵ طبقه تشکیل شده است. بر روی برج اصلی، مدتی برج نگهبانی سنتری قرار داشت ولی بعدها رصد خانه هایمدال جایگزین آن شد. بر اصلی همچنین به برج انتقام جویان شناخته می شود و مانند عمارت انتقام جویان به عنوان مقر فرماندهی انتقام جویان استفاده می شود.
مجمتع برج استارک در مرکز اقتصادی و کاری منهتن بنا شده است. در این برج ها از طراحی های معماری مدرن استفاده شده است و ساختنش چهار سال به طول کشید. این مجمتع در مجاورت میدان کلمبوس واقع شده است و تا ساختمان بکستر، مقر گروه چهار شگفت انگیز، تنها ۱۰ بلوک فاصله دارد.
در ابتدا، سه طبقه فوقانی برج اصلی به منظور نماشگاه آثار هنری خود تونی استارک استفاده می شد اما بعدها وقتی که عمارت انتقام جویان نابود شد، این طبقات به انتقام جویان اختصاص یافت. به همین خاطر نیز ادوین جارویس، کارگری که سالها آنجا کار می کرد، به ساختمان دیگری منتقل شد. زمانی که سنتری به انتقام جویان پیوست، برج نگهبانی اش که برای مدت طولانی مخفی بود، ظاهر شد و بر روی برج اصلی استارک قرار گرفت. [ ۱] این برج نهگهبانی ۲۰ هم محل زندگی رونالد زینولدز و همسرش لیندی است و هم مقر سنتری و توسط یک کامپیوتر مرکزی که اختراع خود سنتری است، کنترل می شود. طبقات میانی برج اصلی و کل برج های شمالی و جنوبی استارک به سازمان ها و برنامه های ناسودبر شرکت استارک تعلق دارد.
بعد از جنبش نام نویسی ابرانسان ها، مرد آهنی تحت تعقیب قرار گرفت و به همین خاطر برج استارک به مرکز مبارزه تبدیل شد. جنبشی ها گروه انتقام جویان را متلاشی کردند به همین خاطر نیز تونی استارک گروه جدیدی به نام انتقام جویان توانا را تشکیل و در طبقات بالایی برج اصلی سکنی داد. این کار باعث شد که برج توسط دولت تسخیر بشه و "نیرو شماره ۹" از آن نگهبانی کنند. [ ۲] [ ۳]
طی جنگ حهانی هالک، نبرد میان مرد آهنی و هالک باعث نابود شدن برج استارک شد. [ ۴] اما باری دیگر توسط شیلد بازسازی شد و جزو املاک شیلذ درآمد.
برج استارک تبدیل به محلی برای اجلاس بین انسان ها و اسکرول ها ( که انسان ها را برای سرگرمی شکار می کردند ) شد. طی «تهاجم سری»، بسیاری از شهروندان نیویورکی، از جمله بن یوریخ خبرنگار دیلی باگل به برج استارک پناه بردند اما متأسفانه آنجا به شکارگاه اسکرول ها تبدیل شده بود؛ بن یوریخ با اسکرول ها مبارزه می کند ولی او را از پنجره به بیرون پرت کرده و می کشند. [ ۵]
عکس برج استارکعکس برج استارک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس