برادران کارامازوف

دانشنامه عمومی

برادران کارامازوف (فیلم ۱۹۴۷). برادران کارامازوف ( ایتالیایی: I fratelli Karamazoff ) فیلمی ایتالیایی در ژانر درام تاریخی به کارگردانی جاکومو جنتیلومو با بازی فوسکو جاکتی، لامبرتو پیکاسو و ماریه لا لوتی محصول سال ۱۹۴۷ است. [ ۱] این فیلم بر اساس رمانی به همین نام اثر فیودور داستایفسکی ساخته شده است. [ ۲] این فیلم برنده دو روبان نقره ای برای بهترین فیلمنامه و بهترین موسیقی فیلم شد. [ ۳]
عکس برادران کارامازوف (فیلم ۱۹۴۷)

برادران کارامازوف (فیلم ۱۹۵۸). برادران کارامازوف ( انگلیسی: The Brothers Karamazov ) فیلمی به کارگردانی ریچارد بروکس است که در سال ۱۹۵۸ منتشر شد.
یول برینر
ماریا شل
کلیر بلوم
• لی جی. کاب
ویلیام شاتنر
دیوید اپاتوشو
سیمون اوکلند
آلبر سلمی
• جودیت اولین
عکس برادران کارامازوف (فیلم ۱۹۵۸)

برادران کارامازوف (فیلم ۱۹۶۹). برادران کارامازوف ( روسی: Братья Карамазовы ) یک فیلم محصول کشور اتحاد شوروی است که در سال ۱۹۶۹ منتشر شد.
میخائیل اولیانف
کیریل لاورف
آندری میاگکوف
آندری آبریکوسوف
نیکیتا پادگورنوی
نیکولای کوتوزف
• الکساندر خویلیا
عکس برادران کارامازوف (فیلم ۱۹۶۹)

برادران کارامازوف (فیلم ۲۰۰۸). برادران کارامازوف ( چکی: Karamazovi ) فیلمی به کارگردانی پتر زلنکا است که در سال ۲۰۰۸ منتشر شد. این فیلم اقتباسی از رمان برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی است که برندهٔ جایزهٔ منتقدان فیلم در جشنواره بین المللی فیلم کارلووی واری شد و نماینده جمهوری چک برای جایزه اسکار بهترین فیلم بین المللی در هشتاد و یکمین دوره جوایز اسکار بود که به فهرست نهایی منتخبان راه نیافت.
ایوان ترویان
مارتین میشیچکا
داوید نووتنی
لنکا کروبوتووا
میخائلا بادینکووا
رومان لوکنار
آندژی ماستالش
• یرژی روگالسکی
عکس برادران کارامازوف (فیلم ۲۰۰۸)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

بَرادرانِ کارامازوف (Brothers Karamazov)
رمانی از فئودور داستایوسکی، به زبان روسی، منتشرشده در ۱۸۷۹ـ۱۸۸۰. برادران کارامازوف، آخرین رمان داستایفسکی و به اعتباری شاهکار او است. رمان حول چهار شخصیت اصلی می چرخد: فئودور کارامازوف سالخورده و سه فرزند او، دوتا مشروع و دیگری نامشروع: میتیا که افسر ارتش است، با امیال متضاد، ایوان با افکار کلبی مسلکانه و نیهیلیستی، و سمردیاکوف نامشروع و هرزه خو که درواقع پیش خدمت خانه است. آلیوشای نیک خو و مذهبی، برادر دیگر، تماشاگری بیش نیست. سه برادر نفرتی کشنده به پدر خود دارند. سمردیاکوف که به قصد ایوان پی برده، پدر را می کشد، اما برخلاف همۀ محاسبات، این میتیا است که محکوم می شود چون شواهد علیه اوست. سمردیاکوف در واپسین لحظات پیش از دیوانگی می کوشد برای نجات میتیا به قتل اعتراف کند، اما دیر شده و میتیا به سیبری تبعید شده است. رمان، بی آن که سرنوشت شخصیت ها را تا به آخر پیش ببرد، در همین جا و به یک باره تمام می شود. برادران کارامازوف یکی از نافذترین و تحلیلی ترین رمان های قرن ۱۹ است. اروپای قرن ۱۹ این رمان را چونان دستاوردی دربارۀ اعماق روح انسان اروپایی پذیرفت. از نیچه گرفته تا فروید، نویسندگان و فیلسوفان بسیاری از این رمان تأثیر پذیرفته اند.

پیشنهاد کاربران

برادران کارامازوف ( روسی: Братья Карамазовы، تلفظ  ) رمانی از فیودور داستایفسکی — نویسندهٔ روس — است که نخستین بار در سال های ۸۰–۱۸۷۹ در نشریهٔ پیام آور روسی به صورت پاورقی منتشر شد. نوشته های نویسنده نشان می دهند که این کتاب قرار بود قسمت اول از مجموعه ای بزرگتر با نام زندگی یک گناهکار بزرگ باشد؛ ولی قسمت دوم کتاب هیچگاه نوشته نشد، چون داستایفسکی چهار ماه بعد از پایان انتشار کتاب درگذشت. این کتاب در چهار جلد منتشر شد و مثل بیشتر آثار داستایفسکی، یک رمان جنایی است.
...
[مشاهده متن کامل]

شخصیت های اصلی داستان، پنج نفرند؛ فیودور پاولوویچ کارامازوف و چهار فرزندش به نام های دیمیتری، ایوان، آلیوشا و اسمردیاکف ( که فرزند نامشروع فیودور است ) . فیودور پاولوویچ کارامازوف مَلاکی بدنام در یکی از شهرهای کوچک روسیه است که در نهایت به قتل می رسد و دیمیتری — پسر بزرگترش — به ظن قتل وی دستگیر می شود. هر یک از چهار برادر، وجهی از شخصیت پدر را بیان می کنند. پیرامون پی رنگ اصلی، خرده روایت هایی هم وجود دارد که برخی از آنها مورد توجه منتقدان ادبی قرار گرفته است. مشهورترین خرده روایت این رمان، روایت «مفتش اعظم» است. این روایت در قالب شعری بیان می شود که ایوان در یکی از دیدارهایش با آلیوشا برای او می خواند.
برادران کارامازوف سرشار از شخصیت پردازی و تحلیل های عمیق روان شناختی است. زیگموند فروید در مقاله ای با عنوان «داستایفسکی و پدرکشی»، با تحلیل انگیزه های فرزندان کارامازوف برای پدرکشی و تحلیل روابط داستایفسکی با پدرش، او را واجد انگیزه پدرکشی دانست. خودِ داستایفسکی، پرسش محوری کتاب را مسئلهٔ وجود یا عدم وجود خداوند و خیر و شر در عالم دانسته است. داستایفسکی در این کتاب، علاوه بر روایت کردن داستان، سیری از تحول افکارش را نیز ارائه کرده است. رابرت بِرد معتقد است که محوریت این اثر، مشروعیت بخشیدن به نهاد «پیر دیر» در کلیسای ارتودکس بود تا وجههٔ عمومی این مذهب را در روسیه و سراسر دنیا بهبود بخشد.
نخستین ترجمه انگلیسی از برادران کارامازوف به عنوان یک رمان کامل را کنستانس گرانت در سال ۱۹۱۲ انجام داد. نخستین ترجمه فارسی را هم مشفق همدانی در سال ۱۳۳۵ انجام داد. سه ترجمهٔ مشهور دیگر به فارسی را صالح حسینی، پرویز شهدی و احد علیقلیان انجام داده اند که هیچ یک مستقیم از نسخهٔ روسی برگردانده نشده است. چندین فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی نیز با اقتباس از این رمان ساخته شده اند.

برادران کارامازوفبرادران کارامازوف
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/برادران_کارامازوف

بپرس