باشگاه فوتبال فجر سپاسی

پیشنهاد کاربران

باشگاه فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز یکی از باشگاه های فوتبال ایران می باشد. این تیم هم اکنون در لیگ آزادگان به رقابت می پردازد. پیشینه باشگاه به سال ۱۳۶۴ می رسد؛ هنگامی که باشگاه فوتبالی در شیراز با نام بهزاد گشایش یافت. بعدها، پس از پایان جنگ ایران و عراق و کشته شدن عبدالمجید سپاسی در این جنگ، به افتخار وی، این باشگاه نامش را به فجر شهید سپاسی تغییر داد. واژه فجر نیز از لشکر ۱۹ فجر گرفته شده است. هم اکنون سپاه فجر فارس مالکیت این باشگاه را در اختیار دارد. از مهم ترین افتخارات باشگاه فجر شهید سپاسی شیراز می توان به ۱ قهرمانی و ۲ نایب قهرمانی در جام حذفی ایران اشاره کرد این تیم یکی از چند تیم است که با بهانه سربازی بازیکن ها آنها را به صورت رایگان به خدمت می گیرد.
...
[مشاهده متن کامل]

زیرساخت ورزشی باشگاه در سال ۱۳۴۷ بنیان گذاری شد و این باشگاه پیش از انقلاب ۱۳۵۷ افزون بر تیم داری، در رشته هایی مانند والیبال و کشتی و دو و میدانی و هندبال در تمام دوره های جام تخت جمشید با تیم فوتبال خود نیز حضور داشته است و پس از انقلاب نیز تیم فوتبال فجر شهید سپاسی با کسب یک دوره قهرمانی جام حذفی فوتبال باشگاه ها که در پشت زمینه سوابق خود همیشه نقش مهمی در فوتبال و ورزش کشور بازی کرده است.
در سال ۱۳۶۴ گروهی از جوانان شیرازی با همیاری جعفر جعفری باشگاه فوتبالی را در شهر شیراز به نام بهزاد بنیان نهادند. نخستین مربی این تیم، خلیل صالحی بازیکن پیشین تیم فوتبال برق بود. این باشگاه در اوایل فعالیت خود زیر سایه تیم های قدرتمند چون برق، کما و مرصاد بود بنابراین توانایی رقابت با این تیم ها را نداشت.
آنها در لیگ دسته دو محلی شیراز شروع به بازی کردند. پس از پایان جنگ ایران و عراق و کشته شدن عبدالمجید سپاسی در این جنگ، به احترام و افتخار وی، این باشگاه نامش را به فجر شهید سپاسی تغییر داد. در ابتدای دهه ۱۳۷۰ سپاه پاسداران این باشگاه را خرید و تحت ادارهٔ خود گرفت. این باشگاه در سال ۱۳۷۴ قهرمان فارس شد و به مسابقات مناطق راه یافت. فجر از مسابقات منطقه ای به لیگ دو رسید و از آنجا هم جواز صعود به جام آزادگان که بالاترین سطح لیگ فوتبال ایران در آن زمان بود را نیز کسب کرد.
فجر سپاسی در سه دورهٔ متوالی مسابقات جام حذفی فوتبال ایران با مربیگری غلامحسین پیروانی موفق به حضور در فینال شد. این تیم در فصل ۸۰–۱۳۷۹ قهرمان این جام و در فصل های ۸۲–۱۳۸۱ و ۸۱–۱۳۸۰ نایب قهرمان این جام شد. این باشگاه در سال ۱۳۸۷ به مقاومت سپاسی تغییر نام داد اما مجدداً در سال ۱۳۹۰ نام باشگاه به همان نام سابق فجر سپاسی بازگشت.

باشگاه فوتبال فجر سپاسیباشگاه فوتبال فجر سپاسیباشگاه فوتبال فجر سپاسیباشگاه فوتبال فجر سپاسیباشگاه فوتبال فجر سپاسیباشگاه فوتبال فجر سپاسی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/باشگاه_فوتبال_فجر_سپاسی

بپرس