باشگاه فوتبال استقلال تهران در فصل ۱۳۶۴ ۴۰امین فصل فعالیت تیم استقلال در فوتبال ایران بود. در این سال استقلال در در مسابقات جام باشگاه های تهران ۱۳۶۴ شرکت کرد. استقلال با شکست دادن تیم شاهین تهران بازی فینال عنوان قهرمانی باشگاه های تهران را کسب کرد و سال موفقی را پشت سر گذاشت.
مسابقات فوتبال باشگاه های تهران با شرکت ۲۰ تیم در دو گروه برگزار گردید که از گروه اول تیم های شاهین و استقلال و از گروه دوم تیم های هما و پتروشیمی به مرحله بعد راه یافتند که در نیمه نهایی تیم استقلال موفق شد تیم هما را شکست دهد و تیم شاهین تیم پتروشیمی را مغلوب نماید. در فینال مسابقات تیم استقلال موفق شد در ضربات پنالتی تیم شاهین را شکست دهد و به مقام قهرمانی باشگاههای تهران دست یابد. استقلال برای دستیابی به مقام قهرمانی فوتبال باشگاه های تهران در سال ۶۴ کار خود را با دو چهره متفاوت به پایان برد. این تیم آغازی بد و نامطمئن داشت. اختلافات موجود و پراکندگی یاران این تیم عاملی شده بود تا استقلال را در ابتدای راه در تنگناها قرار دهد. اما با یک مدیریت خوب از کردنوری با یک تلاش روز افزون از پورحیدری سبب گردید قهر کرده ها باز روی خوش به تیم خود نشان داده و سبب شوند استقلال رفته رفته در حد یک تیم قهرمان چهره واقعی اش را بازیابی کند. زمانی که حجازی آمد زمانی که حاجیلو و مراغه چیان در ترکیب این تیم جای گرفتند و زمانی که احدی خود را به جمع آبی پوشان رسانید و زمانی که پاشنه های استقلال بر روی یک محور چرخید و آنگاه نشیب و فرازها را پشت سر گذاشت و سرانجام در چند میدان دیدنی و حساس به خصوص در بازی فینال حکم قهرمانی را به سود خود نوشت. استقلال در حالی به مقام نخست رسید که در پرونده اش دو نقطه تاریک یعنی دو شکست دیده می شود. بار اول برابر پیام تهران و بار دوم در برابر شاهین در دیدارهای گروهی که هر دو در بازیهای مقدماتی پیش آمد. با این وجود آبی پوشان ضمن دستیابی به قهرمانی خاطرات خوشی هم از بازیهای خوب روزهای پایانی به جا گذاشتند. آنان ضمن این محسنات چند چهره جوان هم به فوتبال ما معرفی کردند از جمله مجید نامجومطلق، رسول غنی زاده و محمود کلهر که از این سه نامجومطلق و غنی زاده خیلی زود بین بزرگترها جا افتاده چهره مطمئنی از خود بروز دادند.
ترکیب تیم استقلال در این سال متشکل از بازیکنان زیر بود: ناصر حجازی، نادر فریادشیران، مجید رضایی، شاهین بیانی، رضا رجبی، صادق ورمزیار، بهتاش فریبا، مجید نامجومطلق، سعید مراغه چیان، حمید فرزام نیا، جعفر مختاری فر، فریدون پورجلی، پرویز مظلومی، عبدالعلی چنگیز، بیژن طاهری، وحید امیری، محمود کلهر، رسول غنی زاده. مربیگری تیم نیز به عهده منصور پورحیدری بود. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمسابقات فوتبال باشگاه های تهران با شرکت ۲۰ تیم در دو گروه برگزار گردید که از گروه اول تیم های شاهین و استقلال و از گروه دوم تیم های هما و پتروشیمی به مرحله بعد راه یافتند که در نیمه نهایی تیم استقلال موفق شد تیم هما را شکست دهد و تیم شاهین تیم پتروشیمی را مغلوب نماید. در فینال مسابقات تیم استقلال موفق شد در ضربات پنالتی تیم شاهین را شکست دهد و به مقام قهرمانی باشگاههای تهران دست یابد. استقلال برای دستیابی به مقام قهرمانی فوتبال باشگاه های تهران در سال ۶۴ کار خود را با دو چهره متفاوت به پایان برد. این تیم آغازی بد و نامطمئن داشت. اختلافات موجود و پراکندگی یاران این تیم عاملی شده بود تا استقلال را در ابتدای راه در تنگناها قرار دهد. اما با یک مدیریت خوب از کردنوری با یک تلاش روز افزون از پورحیدری سبب گردید قهر کرده ها باز روی خوش به تیم خود نشان داده و سبب شوند استقلال رفته رفته در حد یک تیم قهرمان چهره واقعی اش را بازیابی کند. زمانی که حجازی آمد زمانی که حاجیلو و مراغه چیان در ترکیب این تیم جای گرفتند و زمانی که احدی خود را به جمع آبی پوشان رسانید و زمانی که پاشنه های استقلال بر روی یک محور چرخید و آنگاه نشیب و فرازها را پشت سر گذاشت و سرانجام در چند میدان دیدنی و حساس به خصوص در بازی فینال حکم قهرمانی را به سود خود نوشت. استقلال در حالی به مقام نخست رسید که در پرونده اش دو نقطه تاریک یعنی دو شکست دیده می شود. بار اول برابر پیام تهران و بار دوم در برابر شاهین در دیدارهای گروهی که هر دو در بازیهای مقدماتی پیش آمد. با این وجود آبی پوشان ضمن دستیابی به قهرمانی خاطرات خوشی هم از بازیهای خوب روزهای پایانی به جا گذاشتند. آنان ضمن این محسنات چند چهره جوان هم به فوتبال ما معرفی کردند از جمله مجید نامجومطلق، رسول غنی زاده و محمود کلهر که از این سه نامجومطلق و غنی زاده خیلی زود بین بزرگترها جا افتاده چهره مطمئنی از خود بروز دادند.
ترکیب تیم استقلال در این سال متشکل از بازیکنان زیر بود: ناصر حجازی، نادر فریادشیران، مجید رضایی، شاهین بیانی، رضا رجبی، صادق ورمزیار، بهتاش فریبا، مجید نامجومطلق، سعید مراغه چیان، حمید فرزام نیا، جعفر مختاری فر، فریدون پورجلی، پرویز مظلومی، عبدالعلی چنگیز، بیژن طاهری، وحید امیری، محمود کلهر، رسول غنی زاده. مربیگری تیم نیز به عهده منصور پورحیدری بود. [ ۱]