بادریجانی

دانشنامه عمومی

بادریجانی ( گرجی: ნიგვზიანი ბადრიჯანი ) یک غذای گرجی است که با بادمجان سرخ شده و با رب گردو و سیر ادویه دار پر می شود. روی آن غالباً دانه های انار می گذارند.
بادمجان های نمکی را از درازا برش داده و مدتی استراحت می دهیم به تدریج آب تلخ بادمجان ها فشرده و خارج شود. سپس آنها را در روغن سرخ کرده و در یخچال نگهداری می کنیم. آنها را با گردو، سیر، گشنیز، فلفل قرمز، نمک، شنبلیله و سرکه پر می کنیم. همه این مواد در غذاساز با آب مخلوط می شوند. سپس ادویه به این پوره اضافه می شود. توصیه می شود بادمجان های سرخ شده و مواد پر شده جداگانه خنک شوند و فقط چند ساعت پیش از سرو جمع شوند. در هر برش بادمجان ها یک لایه چاشنی قرار داده می شود و سپس محکم جمع می شود. بادریجانی را می توان با پیاز قرمز، گشنیز یا دانه انار تزئین کرد. [ ۱] [ ۲]
عکس بادریجانی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس