بادام بِرشته
در آشپزی ایرانی، نوعی پیش غذا (اُردُور)، فراهم آمده از مغز بادام خام، نمک، و روغن. مغز بادام را در مقداری آب جوش ریخته پس از چند قُل از روی آتش برداشته، در کاسه ای آب سرد می ریزند. بدین ترتیب، پوست بادام به سادگی جدا می شود. مغز بادام بی پوست را در تابۀ روغن جوش به آتش ملایم تفت می دهند و پس از آن که رنگ گرفت، برمی دارند و بدان نمک می پاشند.
در آشپزی ایرانی، نوعی پیش غذا (اُردُور)، فراهم آمده از مغز بادام خام، نمک، و روغن. مغز بادام را در مقداری آب جوش ریخته پس از چند قُل از روی آتش برداشته، در کاسه ای آب سرد می ریزند. بدین ترتیب، پوست بادام به سادگی جدا می شود. مغز بادام بی پوست را در تابۀ روغن جوش به آتش ملایم تفت می دهند و پس از آن که رنگ گرفت، برمی دارند و بدان نمک می پاشند.
wikijoo: بادام_برشته