بادام آفریقایی. بادام آفریقایی ( نام علمی: Ricinodendron ) نام یک سرده از خانواده فرفیونیان است. این درخت یک دانه روغنی دارد که از نظر اقتصادی مهم است.
این درخت رویشی سریع دارد و تا ارتفاع ۲۰ تا ۵۰ متر می رسد. تنه مستقیم آن ممکن است قطری تا ۲٫۷ متر داشته باشد، تاج آن پهن است و ریشه های آن بزرگ. پوست آن صاف و رنگ پوستش خاکستری است. داخل پوست، هنگام برش، قرمز است. بادام آفریقایی یک گیاه دوپایه ( دوجنسی ) است. گل های آن به رنگ سفید مایل به زردند و ۵ میلی متر طول دارند و یک پایانه خوشه ای دراز تشکیل می دهند که اندازه آن بین ۱۵ تا ۴۰ سانتی متر است.
زمان گلدهی آن بین آوریل و مه است. خوشه افشان نرها بزرگتر و باریک تر از گل های ماده است. بادام آفریقایی میوه ای تولید می کند که به طور معمول دو یا سه تکه ای است و حاوی دو پوشینه است که دانه ها در آن قرار دارند. این دانه ها به رنگ قهوه ای - قرمز تا سیاه هستند و شکل آن ها گرد و قطرشان حدود ۱ سانتی متر است. دانه ها از لحاظ بافت، روغنی هستند و می توان آنها را به صورت خام یا خشک خریداری کرد. بوی آن ها یادآور شکلات روغنی است، اما عطر و طعم آنها واقعاً منحصر بفرد است و عطری ملایم دارند و پس از خوردن آن ها تلخی خفیفی در دهان چشیده می شود. پس از رسیده میوه ( اوت - سپتامبر ) این دانه ها بوی سیب بیش از حد رسیده می دهند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین درخت رویشی سریع دارد و تا ارتفاع ۲۰ تا ۵۰ متر می رسد. تنه مستقیم آن ممکن است قطری تا ۲٫۷ متر داشته باشد، تاج آن پهن است و ریشه های آن بزرگ. پوست آن صاف و رنگ پوستش خاکستری است. داخل پوست، هنگام برش، قرمز است. بادام آفریقایی یک گیاه دوپایه ( دوجنسی ) است. گل های آن به رنگ سفید مایل به زردند و ۵ میلی متر طول دارند و یک پایانه خوشه ای دراز تشکیل می دهند که اندازه آن بین ۱۵ تا ۴۰ سانتی متر است.
زمان گلدهی آن بین آوریل و مه است. خوشه افشان نرها بزرگتر و باریک تر از گل های ماده است. بادام آفریقایی میوه ای تولید می کند که به طور معمول دو یا سه تکه ای است و حاوی دو پوشینه است که دانه ها در آن قرار دارند. این دانه ها به رنگ قهوه ای - قرمز تا سیاه هستند و شکل آن ها گرد و قطرشان حدود ۱ سانتی متر است. دانه ها از لحاظ بافت، روغنی هستند و می توان آنها را به صورت خام یا خشک خریداری کرد. بوی آن ها یادآور شکلات روغنی است، اما عطر و طعم آنها واقعاً منحصر بفرد است و عطری ملایم دارند و پس از خوردن آن ها تلخی خفیفی در دهان چشیده می شود. پس از رسیده میوه ( اوت - سپتامبر ) این دانه ها بوی سیب بیش از حد رسیده می دهند.
wiki: بادام آفریقایی