اینولین
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
اینولین ( به انگلیسی: Inulin ) یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی C6nH10n+2O5n+1 است. اینولین ها گروهی از پلی ساکاریدهای طبیعی هستند که توسط انواع زیادی از گیاهان تولید می شوند. در واقع اینولین یک هوموپلی ساکارید متشکل از واحد های فروکتوز می باشد. اینولین توسط آنزیم های گوارشی هضم نمی شود و از آن برای تعیین فیلتراسیون گلومرولی کلیه استفاده می شود. اینولین توسط تعدادی از گیاهان به عنوان وسیله ای جهت ذخیرهٔ انرژی خصوصاً در ریشه ها و ساقه های زیر زمینی استفاده می گردد. بیشتر گیاهانی که اینولین را جهت ذخیرهٔ انرژی سنتز و ذخیره می کنند از فرم های دیگر کربوهیدرات همانند نشاسته جهت ذخیرهٔ انرژی استفاده نمی کنند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: اینولین
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید