ایفاد می گردد

پیشنهاد کاربران

چنانچه مستحضرید مشکلات نا ترازی انرژی که چند سالی است دست به گریبان صنعت کشور شده است، باعث خاموشی های گسترده و بالطبع کاهش تولید در فصل گرم می شود. طبق بخشنامه های امسال باید 55 درصد مصرف به ازای سه روز در هفته صرفه جویی شود که عملا سبب سه روز در هفته می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

در صورتی که مصرف کارخانه را به دوبخش مدیوم ولتاژ ( 6Kv ) و لو ولتاژ ( 400v ) تقسیم کنیم، سهم مصرف مدیوم ولتاژ در شرایط پیک حدود 1. 5Mwو مصرف لو ولتاژ در پیک بار حدود 2. 5Mw اندازه گیری شده است.
با توجه به سهم بیش از 60 درصدی برق لو ولتاژ از کل مصرف برق، در صورتی که بتوان برق مصرفی لو ولتاژ کارخانه را به مدت 16 ساعت درروز و سه روز در هفته توسط منبعی بیرونی تامین کرد، مشکل توقف کارخانه بطور کامل مرتفع می شود. از میان راههای متداول تولید برق در مقیاس کوچک ( توربین گاز، ژنراتور با موتور گازسوز، برق خورشیدی و ژنراتور دیزل ) ، ژنراتور دیزل کمترین سرمایه گذاری اولیه را خواهد داشت. به عنوان مثال تولید 3 مگاوات برق به روش موتور گازسوز سرمایه گذاری اولیه هفتاد میلیارد تومان را نیاز خواهد داشت در صورتی که این هزینه برای یک ژنراتور دیزلی چیزی حدود 30 میلیارد تومان است. از سویی ژنراتور با موتورگازسوز کوپله شده نیازمند ثبت سفارش و واردات است ( در حالی که ژنراتورهای دیزلی در کشور موجود است ) همچنین هزینه های جانبی مانند تجهیزات خنک کننده نیاز دارد که سرمایه گذاری اولیه را به شدت افزایش خواهد داد.
با توجه به موارد ذکر شده ، اینجانب پیشنهاد خرید و راه اندازی یک دستگاه دیزل ژنراتور با توان 3 مگاوات را دارم. به پیوست کاتالوگ یک دستگاه دیزل ژنراتور 20 سیلندر توین توربو از نوع 20V4000 DS4000 با برند آلمانی MTU ارائه شده است. این دستگاه توان تولید 3 مگاوات برق با مصرف 400 لیتر بر ساعت گازوییل را دارد. با در نظر گرفتن هزینه 1500 تومان بر لیتر برای گازوییل، مصرف روزانه گازوییل این دستگاه حدود 10میلیون تومان روزانه و 160 میلیون تومان ماهانه ( به ازای 16 روز کارکرد ماهانه ) برآورد می شود. با در نظر گرفتن ده درصد هزینه سالانه تعمیرات و نگهداری، کل هزینه های سرمایه گذاری اولیه هزینه سوخت و سرویس نگهداری همنچنین مخازن گازوییل و ساختمان و تاسیسات و . . . و کمتر از35 میلیارد تومان برآورد می شود که با فرض سود 2 میلیارد تومانی تولید هر روز کارخانه، این هزینه در کمتر از دو ماه کاری بطور کامل برگردانده می شود. توجه بفرمایید که برای مدل یاد شده گاز خروجی اگزوز با دمای حدود 400 درجه و دبی حجمی 37000 متر مکعب بر ساعت قابلیت استفاده مستقیم در خشک کن را دارد که در محاسبات از سود حاصل از استفاده از این منبع حرارتی صرفنظر شده است.
این گزینه قابلیت استفاده در کارخانه نئوپان را نیز دارد.
مراتب جهت بررسی و هرگونه اقدام مقتضی به حضورتان ایفاد می گردد.

تقدیم میگردد، ارسال میگردد، خصوصا" در نامه نگاری ها بکار میرود.

بپرس