آکارا. آکارا ( به انگلیسی: Akara یا Acarajé ) یک خوراک ساده و گیاهی است که بیشتر در آفریقای باختری به ویژه سنگال، نیجریه و غنا درست می شود.
آکارا از گلوله های سرخ شده و یک سس فلفل ویژه درست می شود.
ابتدا به مقدار مورد نیاز لوبیای چشم بلبلی را در آب گرم خیس می کنیم، پس از چند دقیقه پوست آن شل شده و به آسانی کنده می شود، سپس لوبیاهای پوست کنده را در در یک هاون می کوبیم تا مانند خمیر بشود، سپس بر روی یک ظرف ملامین بر روی بخار آب جوش می گذاریم تا کمی بپزد بعد کمی نمک افزوده و خمیر را به شکل گلوله های کوچک درمی آریم و در روغن داغ شناور می کنیم تا کاملاً سرخ و طلایی بشود و سپس بر روی آن سس فلفل ویژه را می ریزیم و سرو می کنیم.
به مقدار مورد نیاز فلفل چیلی قرمز و فلفل دلمه ای قرمز را در آب جوش می پزیم تا کاملاً بپزد. سپس پوست همهٔ فلفل ها را جدا می کنیم و آن ها را له می کنیم تا به صورت مایع بشود.
سپس در آن دو قاشق شکر، آب لیموی تازه، کمی نمک و روغن زیتون می ریزیم.
• Acarajés in Salvador da Bahia
• Lear how to make Acarajé ( English )

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفآکارا از گلوله های سرخ شده و یک سس فلفل ویژه درست می شود.
ابتدا به مقدار مورد نیاز لوبیای چشم بلبلی را در آب گرم خیس می کنیم، پس از چند دقیقه پوست آن شل شده و به آسانی کنده می شود، سپس لوبیاهای پوست کنده را در در یک هاون می کوبیم تا مانند خمیر بشود، سپس بر روی یک ظرف ملامین بر روی بخار آب جوش می گذاریم تا کمی بپزد بعد کمی نمک افزوده و خمیر را به شکل گلوله های کوچک درمی آریم و در روغن داغ شناور می کنیم تا کاملاً سرخ و طلایی بشود و سپس بر روی آن سس فلفل ویژه را می ریزیم و سرو می کنیم.
به مقدار مورد نیاز فلفل چیلی قرمز و فلفل دلمه ای قرمز را در آب جوش می پزیم تا کاملاً بپزد. سپس پوست همهٔ فلفل ها را جدا می کنیم و آن ها را له می کنیم تا به صورت مایع بشود.
سپس در آن دو قاشق شکر، آب لیموی تازه، کمی نمک و روغن زیتون می ریزیم.
• Acarajés in Salvador da Bahia
• Lear how to make Acarajé ( English )


wiki: آکارا