اویسل

پیشنهاد کاربران

آویسل Avicel یا سلولز میکرو کریستالی ، یک ماده کمکی، ضد کپک، ماده ضد انقباض، توسعه دهنده و یک عامل فشرده و تراکم سازی در صنعت غذا و دارو است. منبع تولید این ماده، خمیر چوب است که فراوان ترین و تجدیدپذیرترین مواد خام طبیعی است. میکروکریستالین سلولز از سلولز مشتق شده و به رنگ سفید، بدون بو و بدون مزه است. آویسل در بیشتر حلال های آلی، آب و اسیدهای رقیق شده، قابل انحلال نبوده و در هیدروکسید سدیم اصلا حل نمی شود. این ماده بی اثر و از نظر شیمیایی غیرفعال است. از آویسل به عنوان ماده حجیم کننده، لغزنده، تجزیه کننده، چسبنده و یک سوسپانسیون کمکی استفاده می شود. از فواید آویسل می توان به پتانسیل رقتی بالا، تراکم پذیری عالی، روان کنندگی، داشتن پایداری فیزیکی و شیمیایی بالا و آسان کردن شکنندگی کم قرص، اشاره کرد.
...
[مشاهده متن کامل]

کاربرد میکرو کریستالین سلولز:
در صنایع مختلفی از جمله تولید مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی، لوازم آرایشی و صنایع مختلف استفاده شود. از جمله کاربرد های آن میتوان در نوشیدنی ها، سس ها، چاشنی سالاد، دسرهای لبنی یخ زده، غذاهای کنسروی و بیشترین کاربرد دارویی آن به عنوان مکمل های ویتامین و یا قرص ها نام برد.
به عنوان تثبیت کننده داغ و سرد: در بستنی، مواد غذایی یخ زده، گوشت قرمز و ادویه جات برای بهبود ثبات.
به عنوان عامل ضد انعقاد: در محصولات پخت برای بهبود احتباس آب و کاهش کالری مواد غذایی.
به عنوان جایگزین چربی و امولسیفایر: در بستنی، محصولات گوشت کم چرب و ادویه برای افزایش ویسکوزیته و کاهش چربی.

بپرس