اونیگیری ( به ژاپنی: おにぎり Onigiri ) یا اوموسوبی یک نوع گوهان ( برنج ) شکل داده شده است. ممکن است به برنج ژاپنی پخته شده مزه اضافه شود یا مواد غذایی در داخل برنج قرار داده شود و با فشردن به شکل سه گوش یا گرد شکل داده می شود. در ژاپن از قدیم به عنوان غذای همراه استفاده می شده است. عرضهٔ اونیگیری توسط شبک های بزرگ تجارت غذای ژاپنی باعث شناساندن و فروش آن در کشورهای دیگر جهان شده است.
در قدیم اونیگیری روشی برای مصرف برنج های باقی مانده از غذا بود اما امروزه از نظر مزه، حفاظت از غذا و دوام مواد آن و آسانی حمل جهت غذای همراه مورد توجه است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر قدیم اونیگیری روشی برای مصرف برنج های باقی مانده از غذا بود اما امروزه از نظر مزه، حفاظت از غذا و دوام مواد آن و آسانی حمل جهت غذای همراه مورد توجه است.
wiki: اونیگیری