اوناگی (غذا). اوناگی ( انگلیسی: Unagi ) در آشپزی ژاپنی به مارماهی سانان بخصوص مارماهی ژاپنی گفته می شود. در آشپزی ژاپنی اوناگی بیشتر بخشی از غذایی به نام اونادون یا اوناگی دون سرو می شود. اونادون یکی از انواع غذاهایی است که به نام دون بوری شناخته می شوند. در اونادون برنج پخته ژاپنی در زیر کاسه قرار گرفته و برشی از مارماهی پخته بر روی برنج گذاشته می شود.
اوناگی یکی از عناصری است که در تهیه سوشی به کار می رود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاوناگی یکی از عناصری است که در تهیه سوشی به کار می رود.
wiki: اوناگی (غذا)