اونادون

دانشنامه عمومی

اونادون ( به ژاپنی: 鰻丼 Unadon ) ، یکی از انواع دون بوری است که در آن از مارماهی ژاپنی ( اوناگی ) استفاده می شود. در این نوع غذا در یک کاسه ابتدا گوهان یا برنج ژاپنی تازه پخته شده را قرار داده سپس بر روی آن مارماهی کباب شده قرار داده می شود. برای چاشنی تاره ( نوعی سس با طعم سس سویا ) بر روی مارماهی ریخته شده و پودر فلفل ژاپنی ( سانشو ) نیز بر روی ماهی پاشیده می شود. [ ۱]
عکس اونادون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس