اودن
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
واژه نامه بختیاریکا
( اَوُدِن ) وا بَنگ اَوُدِن
دانشنامه عمومی
اُودِن ( به ژاپنی: 御田 おでん Oden ) نام یکی از انواع غذاهای آب پزی ملایم و همچنین یکی از انواع نابه مونو ( غذاهایی که در یک قابلمه و در سر میز غذا تهیه می شوند ) در آشپزی ژاپنی است. در این نوع غذا به داشی با سس سویا مزه داده می شود و موادی مانند دایکون ( ترب ) ، چیکووا، کون نیاکو و تخم مرغ پخته و بسیاری مواد دیگر در این داشی مزه داده شده، آب پز پخته می شوند. به مواد اودن به زبان ژاپنی «اودن تانه» گفته می شود. این مواد بر حسب منطقه و دستپخت خانگی ممکن است متفاوت باشد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: اودن
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید