اوانز الیس کاترین

دانشنامه آزاد فارسی

اوانز آلیس کاترین. اوانْز، آلیس کاترین (۱۸۸۱ـ۱۹۷۵)(Evans, Alice Catherine)
میکروب شناس امریکایی. پژوهش هایش در زمینۀ آلودگی باکتریایی شیر منجر به شناسایی خطر شیر غیر پاستوریزه شد. براثر پژوهش های او، صنایع شیر پاستوریزه کردنشیر را پذیرفتند و میزان شیوع تب مالتبسیار کاهش یافت. اوانز در نیت، واقع در پنسیلوانیا، زاده شد و در دانشگاه های کورنلو ویسکانسیندرس خواند. دورۀ فوق دکترای خود را در زمینۀ باکتری شناسی شیر و پنیر در وزارت کشاورزی امریکا گذراند و در ۱۹۱۸، به آزمایشگاه های بهداشتی ادارۀ خدمات بهداشت عمومی ایالات متحدۀ امریکارفت تا در زمینۀ همه گیری مننژیت، آنفلوآنزا، و فلوئورشیر تحقیق کند. قبل از گزارش نتیجۀ پژوهش های اوانز در ۱۹۱۸، تب مالت در انسان و گاو را دو بیماری جدا از هم در نظر می گرفتند. نتایج پژوهش های او را دانشمندان دیگر نیز تأیید کردند، با این همه تا دهۀ ۱۹۳۰، صنایع لبنی پاستوریزه کردن شیر را نپذیرفتند.

پیشنهاد کاربران

بپرس