اهیا شراهیا

فرهنگ فارسی

( جمله ) بوده است و خواهد بود ( فرهاد میرزا . زنبیل ) ( این جمله در دعاها نقل شده ) : پس خدای تعالی نامی از نامهای بزرگ بیاموختش و آن نام یاهیا و هم این نام ابراهیم علیه السلام همی خواند تا آتش برو سرد گشت . پس نوح این نام می گفت و قیر می فسرد و از آنست که اکنون در لفظ باشد و گویند یاهیا و ابراهیم فرزندان را این دعا بیاموخت و عادت گرفتند یکدیگر را آواز دادن : یاهیا واندر توریت این نام روشن است : اهیاشراهیا .

پیشنهاد کاربران

هستم آنکه هستم ( به عبری: אהיה אשר אהיה ) یا به صورت مختصر اِهیِه واژه ای عبری است که در کتاب مقدس ترجمه قدیم عیناً آمده است. اصل این عبارت چنین است: "اِهیِه اَشِر اِهیِه"، به معنی "هستم آنکه هستم" و از نام های خداوند در یهودیت و مسیحیت است. وقتی موسی در کوه حوریب خدا را ملاقات می کند و خدا موسی را مامور رساندن پیامش به سوی بنی اسرائیل می کند، موسی چنین می گوید:
...
[مشاهده متن کامل]

"اینک چون من نزد بنی اسرائیل برسم، و بدیشان گویم خدای پدران شما مرا نزد شما فرستاده است، و از من بپرسند که نام او چیست، بدیشان چه گویم؟" خدا به موسی گفت: "هستم آنکه هستم. " و گفت: "به بنی اسرائیل چنین بگو: اهْیَه ( هستم ) مرا نزد شما فرستاد. " و خدا باز به موسی گفت: "به بنی اسرائیل چنین بگو، یهوه خدای پدران شما، خدای ابراهیم و خدای اسحاق و خدای یعقوب، مرا نزد شما فرستاده. "

بپرس