این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف
دانشنامه آزاد فارسی
آنگوستورا. آنْگوسْتورا (angostura) چاشنی حاصل از روغن تقطیرشدۀ پوستۀ تلخ و معطر دو درخت امریکای جنوبی، گالیپئا اوفیسیونالیس۱ و کاسپاریا تریفولیاتا۲، از خانوادۀ سُداب متعفن۳. آن را با گیاهان و سایر چاشنی ها مخلوط می کنند تا تلخ شود. در ابتدا، برای درمان بیماری های معدی مصرف می شد، اما اکنون برای عمل آوردن مواد غذایی و میوه ها به کار می رود. نام آن برگرفته از نام بندر آنگوستورا۴ (سیوداد بولیوار۵ کنونی) در ونزوئلا است.