انگورفرنگی سیاه

دانشنامه عمومی

انگور فرنگی سیاه ( نام علمی: Ribes nigrum ) [ ۲] یکی از میوه های مناطق معتدل است. این میوه بومی کشورهای مرکزی و شمالی اروپا و شمال آسیا است و در این کشورها به طور وسیع کشت می شود. انگور فرنگی سیاه میوه ای است که در ایالات متحده آمریکا کمتر شناخته شده است. این میوه ( به فرانسوی: Cassis ) نامیده می شود و در قنادی و شیرینی پزی فرانسوی برای تهیه سس میوه یا تزیین کیک کاربرد دارد.
این گیاه در منطقه ارسباران به اشتباه قره قاط نامیده می شود.
انگور فرنگی سیاه درختچه ای است با شاخه های مستقیم و برگ های بریده بریده که پشت برگ های آن برجسته می باشد، گل های زردرنگ و کم رنگ آن به میوه های سیاه تغییر پیدا می کنند که بلندای آن به ۱/۵ تا ۲ متر می رسد. [ ۳]
میوه انگور فرنگی سیاه منبع بی نظیری برای ویتامین C است. در هر یک صد گرم انگور فرنگی سیاه ۱۵۹ تا ۲۰۰ میلی گرم ویتامین C موجود است؛ و این میزان بسیار بیشتر از دیگر میوه ها است. انگور فرنگی سیاه حاوی ویتامین های B، A، قندها و مواد معدنی لازم برای بدن است. تمامی این مواد روی سامانه عصبی بدن اثر خوبی می گذارند و همچنین سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند. [ ۳]
عکس انگورفرنگی سیاه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس