انگور نیابل

دانشنامه عمومی

انگور نیابل ( به انگلیسی: Niabell Grape ) یا کونکورد کالیفرنیا نوعی از انگور رومیزی است که به دلیل طعم شیرینش برای تهیهٔ آب انگور مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع انگور که طعم مشابهی با انگور کنکورد دارد، در آب و هوای معتدل به عمل می آید. در آمریکا، دره سن خوآکین به دلیل شرایط مناسب آب و هوایی تاکستان های زیادی برای پرورش این نوع انگور وجود دارد و توسط هارد پی. اولمو در سال ۱۹۴۲ توسعه یافت. این انگور همچون کونکورد دانه های درشتی دارد و برای تولید ژله بسیار مورد استفاده قرار می گیرد شراب آن نیز به صورت شیرین قابل تهیه است. [ ۱]
نیابل در ماه های ژوئیه و اوت در کالیفرنیا آمادهٔ برداشت است. این انگور به سرما مقاوم نیست به همین علت امکان نگه داری آن در سردخانه وجود ندارد و به صورت تازه مصرف می شود. پوست آن ضخیم و رنگی آبی ( مایل به سیاه ) دارد. نیابل همچون دیگر تبار انگور روباه، ونوس و مارس، مقاومت بسیاری در برابر آفت هایی همچون سفیدک سطحی و پوسیدگی سیاه دارد. [ ۲]
عکس انگور نیابل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس