انگبینه

لغت نامه دهخدا

انگبینه. [ اَ گ َ / گ ُ ن َ / ن ِ ] ( ص نسبی ، اِ مرکب ) نام حلوایی است و آن عسلی باشد که نیک بقوام آورده باشند و بر طبقی ریزند تا سخت شود و دندان گیرگردد. ( برهان قاطع ). نام حلوایی است که از انگبین پزند و در طبقی ریزند تا سرد شود بخورند. ( انجمن آرا )( آنندراج ). مشاش. مشخنه. یعقید. ( یادداشت مؤلف ).

فرهنگ عمید

شیرینی یا حلوایی که با عسل درست کنند.

فرهنگستان زبان و ادب

{fondant} [علوم و فنّاوری غذا] شهد کم رطوبتی که از جوشاندن و سرد کردن سریع محلول غلیظ قند و شربت گلوکوز و سایر ترکیبات به دست می آید

پیشنهاد کاربران

انگبینه یا به لفظ برخی عامه فندانت یا فوندانت یک نوع یخ چینه یا پوشش تزیینی در تزیین کیک و کار شیرینی پزی است. انگبینه ظاهری صاف و یکنواخت و خمیری با قابلیت غلتطک کردن و پهن کردن برای پوشاندن کیک و ایجاد تزیینات پیچیده دارد. انگبینه برای به دست آوردن ظاهری حرفه ای و صاف بر روی شیرینی ها برای مراسمات مختلفی مانند عروسی ها، تولد ها و رویدادهای ویژه دیگر استفاده می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

دو نوع اصلی انگبینه وجود دارد:
• انگبینه غلتشی: این نوع رایج ترین نوع انگبینه است که در تزیین شیرینی استفاده می شود. این نوع انگبینه دارای حالتی خمیری است و معمولاً از موادی مانند شکر، آب و ژلاتین ساخته می شود. انگبینه غلتشی در رنگهای متفاوتی وجود دارد و میتوان پرده های رنگ آنرا بوسیله رنگ غذا کمی تغییر داد و با عصاره ها به آنها طعم های مختلفی داد. بغیر از پوشش تمام شیرینی همچنین می توان از آن برای ایجاد عناصر تزیینی مانند گلها و اشکال شکل پذیر دیگر استفاده کرد.
• انگبینه روان: انگبینه روان نسخه ای صاف و شیشه ای و روان و مایع مانند از یخ چینه است. این نوع انگبینه از شکر، آب و معمولاً شربت ذرت درست میشود. با رساندن آن به دمایی خاص میتوان آنرا ذوب کرده و روی شیرینی ریخت، یا شیرینی را در آن غوطه ور کرد. انگبینه روان اغلب برای پوشاندن کلوچه های کوچک مانند پیراشکی و دیگر محصولات کوچک شیرینی و حلواپزی استفاده می شود و یک لایه درخشان، جامد و شیرین ایجاد می کند.
انگبینه را می توان با رنگ های غذایی تغییر رنگ داد تا به رنگ های مختلفی برای تزیین شیرینی ها و تزیینات دست پیدا کرد و می توان با استفاده از عصاره ها و افزودنی های مختلف به آن طعم های متنوعی اضافه کرد. انگبینه یک ماده چند منظوره است که به قنادها امکان ایجاد طرح های پیچیده و سفارشی را می دهد، اما ازآنجا که ممکن است خیلی شیرین و برای برخی ناخوشایند باشد میتوان طعم آنرا تنظیم کرد.

انگبینهانگبینهانگبینه

بپرس