انسان در جستجوی معنا

دانشنامه عمومی

انسان در جستجوی معنا ( انگلیسی: Man's Search for Meaning ) اثر ویکتور فرانکل، روان پزشک، عصب شناس و پدیدآورندهٔ لوگوتراپی است که در سال ۱۹۴۶ منتشر شد. این کتاب در بر دارندهٔ خاطرات فرانکل از وضعیت خود و سایر قربانیان اردوگاه های کار اجباری آلمان در خلال جنگ دوم جهانی است. فرانکل در این کتاب به عنوان یک روان شناس اگزیستانسیالیست به اهمیت جستجوی معنا برای زندگی، در سخت ترین شرایط زندگی می پردازد و ضمن روایت خاطراتش از اردوگاه های کار اجباری، تلاش می کند که نگرش جدیدش را در روان شناسی ( لوگوتراپی ) تبیین کند.
بیش از ۹ میلیون نسخه از این کتاب تأثیرگذار تا زمان مرگ ویکتور فرانکل در سال ۱۹۹۷ در آمریکا فروخته شد، [ ۱] به ۲۴ زبان زندهٔ دنیا ترجمه شد و ۷۳ بار تجدید چاپ شد. [ ۲]
ذهن انسان به طور ناخودآگاه دست به تولید معنا، بر اساس تجارب، دانش و تفکرات خویش، می زند. معنای زندگی هر شخصی، برمبنای جهان بینی و نگاه وی نسبت به رخدادهای طبیعی و اتفاقات اجتماعی، تعیین می گردد. ویکتور فرانکل این معنا را در همسرش یافت به گونه ای که توانست با تمام شرایط بد موجود در اردوگاه که در بخش اول کتاب در مورد آن گفته شده، مقابله کند؛ و در این کتاب به کمک انسان هایی می شتابد که این معنا را در زندگی خود گم کرده اند.
عکس انسان در جستجوی معنا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس