انباگ

پیشنهاد کاربران

انباگ غذای سنتی مردم جنوب استان سیستان بلوچستان که خاستگاه آن شهرستان قصرقند است، در گویش این منطقه به آن اَمباگ نیز می گویند.
انباگ غذای ۴۰۰ ساله استان سیستان و بلوچستان است که به عنوان میراثی سنتی در فهرست میراث فرهنگی کشور ثبت شده است.
...
[مشاهده متن کامل]

• روغن در قابلمه ریخته و سیر را اضافه کنید.
• مرغ را به سیر اضافه کنید و هم بزنید.
• سیر طعم بد مرغ را از بین می برد و گوشت مرغ شما را بهتر می کند.
• بذارید مرغ داخل روغن طلایی و آب مرغ کاملاً خشک شود.
• شنبلیله را به مرغ اضافه کنید و همراه مرغ تفت بدهید تا سبزی سرخ شود . ( ۱۰دقیقه برای تفت دادن کافی است )
• پنج لیوان آب به مرغ اضافه و درب قابلمه را ببندید تا مرغ کاملاً آماده و از استخوان جدا شود آب آن کاملاً خشک می شود.
• مرغ به راحتی ریش ریش و با سبزی شنبلیله مخلوط کنید.
• پیاز سرخ شده را اضافه و هم بزنید، حرارت را کم کنید، بعد از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
این خوراک را به همراه لیموی تازه می توانید سرو کنید.

انباگ
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/انباگ

بپرس