انباگ غذای سنتی مردم جنوب استان سیستان بلوچستان که خاستگاه آن شهرستان قصرقند است، در گویش این منطقه به آن اَمباگ نیز می گویند.
انباگ غذای ۴۰۰ ساله استان سیستان و بلوچستان است که به عنوان میراثی سنتی در فهرست میراث فرهنگی کشور ثبت شده است.
... [مشاهده متن کامل]
• روغن در قابلمه ریخته و سیر را اضافه کنید.
• مرغ را به سیر اضافه کنید و هم بزنید.
• سیر طعم بد مرغ را از بین می برد و گوشت مرغ شما را بهتر می کند.
• بذارید مرغ داخل روغن طلایی و آب مرغ کاملاً خشک شود.
• شنبلیله را به مرغ اضافه کنید و همراه مرغ تفت بدهید تا سبزی سرخ شود . ( ۱۰دقیقه برای تفت دادن کافی است )
• پنج لیوان آب به مرغ اضافه و درب قابلمه را ببندید تا مرغ کاملاً آماده و از استخوان جدا شود آب آن کاملاً خشک می شود.
• مرغ به راحتی ریش ریش و با سبزی شنبلیله مخلوط کنید.
• پیاز سرخ شده را اضافه و هم بزنید، حرارت را کم کنید، بعد از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
این خوراک را به همراه لیموی تازه می توانید سرو کنید.

انباگ غذای ۴۰۰ ساله استان سیستان و بلوچستان است که به عنوان میراثی سنتی در فهرست میراث فرهنگی کشور ثبت شده است.
... [مشاهده متن کامل]
• روغن در قابلمه ریخته و سیر را اضافه کنید.
• مرغ را به سیر اضافه کنید و هم بزنید.
• سیر طعم بد مرغ را از بین می برد و گوشت مرغ شما را بهتر می کند.
• بذارید مرغ داخل روغن طلایی و آب مرغ کاملاً خشک شود.
• شنبلیله را به مرغ اضافه کنید و همراه مرغ تفت بدهید تا سبزی سرخ شود . ( ۱۰دقیقه برای تفت دادن کافی است )
• پنج لیوان آب به مرغ اضافه و درب قابلمه را ببندید تا مرغ کاملاً آماده و از استخوان جدا شود آب آن کاملاً خشک می شود.
• مرغ به راحتی ریش ریش و با سبزی شنبلیله مخلوط کنید.
• پیاز سرخ شده را اضافه و هم بزنید، حرارت را کم کنید، بعد از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
این خوراک را به همراه لیموی تازه می توانید سرو کنید.
