انباشتگاه خوراک

دانشنامه عمومی

انباشتگاه خوراک ( به انگلیسی: Larder ) ، مکانی خنک برای نگهداری خوراک پیش از استفاده آن است. در اصل، جایی بود که گوشت خام با چربی پوشانده می شد تا نگهداری شود. در سدهٔ هجدهم، این اصطلاح گسترش یافته بود: در آن نقطه، انبار خشک جایی بود که نان، شیرینی، شیر، کره یا گوشت های پخته شده ذخیره می شد. [ ۱] پیش از استفاده گسترده از یخچال و فریزر، سالن های بزرگ در خانه ها رایج بودند.
انباشتگاه های سنگی به گونه ای طراحی شده اند که در گرم ترین هوا سرد نگه دارند. قفسه هایی از تخته سنگ یا مرمر به ضخامت دو یا سه اینچ داشتند. این قفسه ها در دیوارهای سنگی کلفت فرورفته بودند. ماهی یا سبزیجات را مستقیماً روی قفسه ها می گذاشتند و روی قفسه ها را می پوشانند یا حصیرهای سازوئیان خیس را در زیر و پیرامون آن می پاشند.
مکان هایی که جانوران در آن ها غذا را برای مصرف بعدی ذخیره می کنند، گاهی به عنوان «انباشتگاه» نامیده می شوند، نمونهٔ معروف آن انبارهای دانه ها و آجیل هایی است که توسط سنجاب ها پنهان شده اند تا ذخیره ای از غذای تازه را در ماه های ناملایم سال فراهم کنند. [ ۲]
عکس انباشتگاه خوراک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران