آموک. آموک ( انگلیسی: Amok ) یک فیلم به کارگردانی سهیل بن برکه است که در سال ۱۹۸۳ منتشر شد.
wiki: آموک
آموک (خوراک). در آشپزی جنوب شرق آسیا "آموک" یا "هوموک" برای اشاره به بخارپز کردن یک نوع کاری در برگ موز یا خوراکی که به این شیوه تهیه می شود استفاده می شود. کرم نارگیل غلیظ و خسرودار موادی هستند که به طور معمول به طیف گسترده ای از مواد اولیه این غذا اضافه می شوند. آموک یک غذای ملی در آشپزی سنتی کامبوج است و همچنین در لائوس و تایلند محبوبیت دارد. در نوع تایلندی این غذا از کاری قرمز استفاده می شود. [ ۱] [ ۲] آموک سوپ غلیظی است که با ماهی، گوشت، سبزیجات، تخم مرغ و شیر نارگیل آماده می شود. در رایج ترین نوع آموک از ماهی، گوشت گاو یا مرغ به عنوان اصلی پروتئین اصلی استفاده است. آموک همچنین می تواند با برنج سرو شود. [ ۳] [ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: آموک (خوراک)