امتزاج ناپذیری
فرهنگستان زبان و ادب
دانشنامه آزاد فارسی
امتزاج ناپذیری (immiscible)
حالت مایعاتی، مانند روغن و آب، که مخلوط نمی شوند. هرگاه مخلوط دو مایع امتزاج ناپذیر را با هم تکان دهیم، مخلوط تیره و کدری با لایه های جداگانه حاصل می شود که از هم جدا می شوند.
حالت مایعاتی، مانند روغن و آب، که مخلوط نمی شوند. هرگاه مخلوط دو مایع امتزاج ناپذیر را با هم تکان دهیم، مخلوط تیره و کدری با لایه های جداگانه حاصل می شود که از هم جدا می شوند.
wikijoo: امتزاج_ناپذیری
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید