امایشگاه بازار نواوری

پیشنهاد کاربران

جناب آقای دکتر احمد محمدیان مدیر ملی طرح آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی کشور در روز چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ در مصاحبه ای با گروه خبری بنیاد مستضعفان گفت:
آبادانی و پیشرفت جامع مناطق محروم چیزی فراتر از ساخت مدرسه، بیمارستان و کارخانه است، این مهم باید از طریق آموزش و تغییر نگرش و ایجاد اشتغال پایدار و توانمند سازی با استفاده از مزیت های درونزا و بومی و مشارکت دست ها و فکر های مردم و مسئولین آن منطقه انجام گیرد.
...
[مشاهده متن کامل]

محمدیان تاکید کرد: همان گونه که خدای متعال می فرمایند: سرنوشت هیچ قوم ( و ملتی ) را تغییر نمی دهد، مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند. ما به اندازه ای که به ساخت زیر ساخت ها نیاز داریم به ساختن فکر ها و اندیشه ها نیازمندیم. آبادانی و پیشرفت جامع مناطق محروم به جای پروژه محور باید مردم محور باشد، همان اصولی که رهبر انقلاب اسلامی در سیاست های اقتصاد مقاومتی بدان اشاره فرمودند.
احمد محمدیان مدیر ملی بنیاد علوی ضمن اشاره به راهبرد های اساسی طرح آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی گفت: بالاترین وظیفه ی ما در اجرای این طرح آموزش و اهتمام به توانمند سازی و ایجاد اشتغال پایدار درونزا برای تهیدستان در سایه ی رشد ایمانی و اعتقادی آن ها و ترویج فرهنگ کار و تلاش و تقویت ارزش های اسلامی و بنیان خانواده هاست که برای انجام درست این وظیفه باید، اعتمادسازی، امیدآوری، امیدآفرینی، نشاط، انعطاف پذیری، نوآوری و جهادی کار کردن را سر لوحه ی کار خود قرار دهیم و میزان سنجش و ارزیابی کار و اعمال خود را تقوا در نظر بگیریم.
در واقع می توان گفت: احمد محمدیان آمایشگاه بازار نوآوری را آموزش و تغییر نگرش و ایجاد اشتغال پایدار و توانمند سازی با استفاده از مزیت های درونزا و بومی تعریف کرده است.
جناب آقای دکتر احمد محمدیان مبدع طرح توان افزایی روستایی و دانش آموخته ی دکتری دانشگاه تربیت مدرس در کتابی با عنوان روستاهای ثروتمند با کسب و کار هوشمند ( عنوان مقاله این کتاب برنده جایزه ویژه خیام و کنفرانس بین المللی مدیریت BBMC ) در سال 1402 تعریفی کامل از نحوه ی آمایشگاه بازار نوآوری ارائه کرده است.

امایشگاه بازار نواوریامایشگاه بازار نواوریامایشگاه بازار نواوریامایشگاه بازار نواوریامایشگاه بازار نواوری
منابع• https://www.bonyad.net/fa/newsagency/12907/مشارکت-۶۰-درصدی-مردم-در-صندوق-های-توان-افزایی-ملکشاهی• https://www.irna.ir/news/83077387/محروميت-زدايي-اصلي-ترين-راهبرد-بنياد-مستضعفان-است• https://www.gisoom.com/book/44829139/کتاب-روستاهای-ثروتمند-با-کسب-و-کار-هوشمند/• https://civilica.com/p/375880/
آمایشگاه بازار نوآوری چیست؟
آمایشگاه بازار نوآوری به چه چیزی گفته میشود؟
آمایشگاه بازار نوآوری در واقع توسعه قابلیت های بازار محوری با تأکید بر نوآوری و فناوری است که در مناطق کم برخوردار کشور می تواند زمینه ساز آبادانی و پیشرفت گردد.
...
[مشاهده متن کامل]

به بیانی دیگر آمایشگاه بازار نوآوری بستری مناسب برای استقرار بازار بر پایه ی نوآور یاست.
بنابراین آمایشگاه بازار نوآوری شامل:
بستر استقرار و رشد ایده های حاصل از فرایند هم آفرینی های بازار و نوآوری
فضای فعالیت در حوزه نوآوری بازار
فضاهای تعاملی میان فعالان درون آمایشگاه و ساکنان پیرامونی
فضاهای خدماتی برای استفاده کنندگان و فضاهای فرهنگی برای مناطق کم برخوردار کشور و . . . .
آمایشگاه بازار نوآوری چگونه عملیاتی میشود؟
جناب آقای دکتر دهقان ریاست بنیاد مستضعفان کشور : آمایشگاه بازار نوآوری جوانان و نسل های بعد را با فضای ذهنی آینده و استفاده از فناوری های نوین برای حل مشکلات مناطق محروم آشنا می کنیم و بنیاد با همکاری شرکت های دانش بنیان و با حمایت از جوانان علاقه مند مدلی جدید، بروز و پایدار برای پیشرفت مناطق کمتر برخوردار ارائه می کندبه گونه ای که مردم به زادبوم خود افتخار کنند و محصول و خدمت محلی شان معرف و مکمل هویتشان باشد. اگر هویت محلی تقویت شود انگیزه برای ماندن و ساختن مناطق کم برخوردار تقویت می شود و دیگر نیازی به حمایت های مقطعی و قطره چکانی نیست و پیشرفت پایدار تنها از این طریق محقق می شود.
جناب آقای دکتر احمد محمدیان: ( در کتاب روستاهای ثروتمند با کسب و کار هوشمند ) حذف دلال ها و ارتباط مستقیم روستایی ها با بازار فروش ( به واسطه کسب و کار دیجیتال ) باعث شده است، میزان ثروت آن ها بیشتر و میزان اشتغال در میان قشر زنان و جوانان نیز افزایش چشمگیری داشته باشد. آموزش هرچه بیشتر روستاییان در مناطق محروم با کسب و کار دیجیتال باعث می شود ارتباط راحت تر و صمیمی تری با خریداران در تمامی نقاط جهان برقرار کرده و با فروش هرچه بیشتر محصول و خدمت محلی شان خود به ثروت پایدار و دائمی دست پیدا کنند. حس خوب ارتباط مستقیم با مصرف کنندگان ( به واسطه کسب و کار دیجیتال ) می تواند انگیزه ی تولید محصول و ایجاد ثروت پایدار در روستاهای مناطق محروم را افزایش داده و از مهاجرت روستاییان به شهر ها جلوگیری کند.
وی همچنین افزود آبادانی و پیشرفت در کشور باید از روستا ها شروع شود و برطرف کردن محرومیت در روستا ها به واسطه استفاده بهینه از کسب و کار دیجیتال می تواند قدمی درست در راه آبادانی و پیشرفت ایران اسلامی عزیزمان باشد.

امایشگاه بازار نواوریامایشگاه بازار نواوری
منابع• https://www.gisoom.com/book/44829139/کتاب-روستاهای-ثروتمند-با-کسب-و-کار-هوشمند/• https://intro.bonyad.net/news/13708• https://khabarfarsi.com/u/161834783#redirect

بپرس