الیزابت اندرسون

پیشنهاد کاربران

الیزابت سکور اندرسون ( به انگلیسی: Elizabeth Secor Anderson ) ، ( زاده ۵ دسامبر ۱۹۵۹ ) ، فیلسوف آمریکایی است. او استاد ممتاز فلسفه و مطالعات زنان در دانشگاه میشیگان است و در فلسفه سیاسی، اخلاق، و فلسفه فمینیستی تخصص دارد.
...
[مشاهده متن کامل]

تحقیقات اندرسون موضوعاتی در فلسفه اجتماعی، فلسفه سیاسی و اخلاق را پوشش می دهد، از جمله: نظریه دموکراتیک، برابری در فلسفه سیاسی و حقوق آمریکا، ادغام نژادی، محدودیت های اخلاقی بازارها، نظریه های ارزش و انتخاب عقلانی ( جایگزین هایی برای نتیجه گرایی و نظریه های انتخاب عقلانی ) ، فلسفه های جان استوارت میل و جان دیویی، و معرفت شناسی فمینیستی و فلسفه علم.
بیش ترین استناد اندرسون مقاله او در مجله اتیکز با عنوان «منظور از برابری چیست؟» است. در این مقاله، او به شدت از برابری طلبی شانس انتقاد می کند: دیدگاهی که در آن زمان توسط نویسندگانی مانند رونالد دورکین محبوبیت دارد. او از درک رابطه ای بیش تر از برابری بر اساس اصول دموکراتیک دفاع می کند.
کتاب اندرسون به نام الزام ادغام، در سال ۲۰۱۱، به دلیل «کمک علمی فلسفی برجسته در زمینه یک یا چند مورد از علوم اجتماعی»، برنده جایزه جوزف بی. گیتلر انجمن فلسفی آمریکا شد. او همچنین نویسنده ارزش در اخلاق و اقتصاد و ده ها مقاله است.
اندرسون در سخنرانی ها و آثار منتشرشده مختلف، اخلاق کاری را از نظر ریشه ها و تأثیر مستمر آن بر فرهنگ بررسی کرده است. بیش تر کارهای او بر فرهنگ و تاریخ آمریکا متمرکز است، اما تحت تأثیر کشورهای اروپایی است که سرمایه داری سهام داری را نشان می دهند. اندرسون ماکس وبر ( در سال ۱۹۰۵ اخلاق پروتستانی و روح سرمایه داری ) را تکرار می کند که به پروتستان ها، به ویژه ریچارد باکستر، به عنوان مبتکران اخلاق کاری اشاره می کند. کالوینیست ها معتقد بودند که برای ورود به بهشت و قدیس شدن باید ایمان داشت. باکستر استدلال می کرد که هیچ راهی وجود ندارد که با تأمل ساده خود بفهمیم که آیا فرد ایمان دارد یا خیر. در عوض، باید به عمل، به ویژه اخلاق کاری یک فرد نگاه کرد. تنبلی و کاهلی به عنوان شاهدی بر زوال ایمان تلقی می شد. باکستر در کتاب «آرامش ابدی مقدسین» ( ۱۶۵۰ ) ، اصول اصلی اخلاق کاری پروتستان را بیان کرد. بسیاری از متفکران تکوین گرایانه، مانند رابرت ساندرسون، کارگران را در حال انجام وظایف خود در برابر خدا می دانستند و ارزش های طرف دار حقوق کارگر را ترویج می کردند.

الیزابت اندرسون
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/الیزابت_اندرسون

بپرس