ال دنته

دانشنامه عمومی

آل دنته. آل دنته، ( تلفظ ایتالیایی :al ˈdɛnte ) اصطلاحی است که در زبان ایتالیایی برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار میرود. این اصطلاح ( به دندان یا دندان گیر ) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.
عکس آل دنته
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

Al dente یعنی پاستایی که خب نپخته و یکم نپختست ولی نه خیلی معمولا در جنوب ایتالیا پخته می شه و تو شمال اسکوتی Scotti یا بیش از حد پخته شده ( اور کوک ) می پزنش . . . و معمولا اسپاگتی های آماده یا خشک رو آل دنته و اسپاگتی تازه رو اسکوتی می پزن

بپرس