افزودنی مجاز

دانشنامه عمومی

افزودنی مجاز ( انگلیسی: Generally recognized as safe ) یا به اختصار «GRAS» اصطلاحی است که سازمان غذا و دارو آمریکا آن را برای موادی بکار می برد که افزودنش به غذا از نظر متخصصان، خطری برای سلامت انسان ندارد و در نتیجه از شرایط ذکرشده برای افزودنی های خوراکی در «قانون فدرال غذا، دارو و مواد آرایشی» ( FFDCA ) مستثناست. [ ۱]
این اصطلاح نخستین بار در «اصلاحیهٔ قانون افزودنی های غذایی سال ۱۹۵۸» بکار برده شد و تمامی افزودنی های خوراکی که پس از این تاریخ تولید شدند، می بایست تحت بررسی و ارزیابی های استاندارد قرار می گرفتند.
عکس افزودنی مجاز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس