اف ام ۲۰۳۰

پیشنهاد کاربران

اف ام - ۲۰۳۰ با نام اصلی فریدون م اسفندیاری ( ۲۳ مهر ۱۳۰۹ بروکسل – ۱۸ تیر ۱۳۷۹ نیویورک ) نویسنده، معلّم، فیلسوف، نظریه پرداز ترابشریت، مشاور و آینده پژوه بود. وی به عنوان نظریه پرداز ترابشریت با نگارش کتاب «آیا شما یک ترابشر هستید؟: پیشرفت و کنترل رشد فردی در یک دنیای پر تغییر» که در سال ۱۳۶۸ به چاپ رسید، به شهرت رسید. او همچنین تعدادی کتاب با موضوع های تخیلی را با نام واقعی ف. م. اسفندیاری به چاپ رسانده است.
...
[مشاهده متن کامل]

فریدون اسفندیاری فرزند یک دیپلمات ایرانی به نام عبدالحسین صدیق اسفندیاری و نوه اسدالله یمین اسفندیاری ( دیپلمات و سناتور ) بود. مسافرت های پی در پی و مستمرّ او در دوران کودکی باعث شد تا در سن یازده سالگی در هفده کشور مختلف زندگی کرده باشد. وی در دوران جوانی، به عضویت تیم ملی بسکتبال ایران در بازیهای المپیک ۱۹۴۸ لندن درآمد. همچنین در بین سال های ۱۳۳۲ تا ۱۳۳۴ عضو کمیسیون صلح فلسطین در سازمان ملل متحد بود. فریدون اسفندیاری چهار خواهر و برادر داشت و یک فیلم مستند در بارهٔ وی با نام «آیا شما یک ترابشر هستید» ساخته شده است.
در هجدهم تیر ماه ۱۳۷۹، مصادف با هشتم ژوئیه سال ۲۰۰۰ میلادی، او بر اثر سرطان لوزالمعده درگذشت و جسد او تا به امروز به روش سرمازیستی در بنیاد ادامه حیات آلکور در سکاتزدیل، آریزونا نگه داری می شود. او در زمان مرگ توافق نامه ای برای انجام این کار نداشت، بنابراین هیچ کدام از اعضای تیم آلکور در زمان مرگ او، بر بالینش حاضر نبودند. او اولین فردی بود که از تکنولوژی جدید سرماسپاری با استفاده از موادمحافظ سرمازدگی سود برد. او در نیواسکول، دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس و دانشگاه بین المللی فلوریدا به تدریس پرداخت و در سمت مشاور شرکت های لاک هید و جی سی پنی نیز به فعالیت مشغول بود.
فریدون م. اسفندیاری به دو دلیل نام خود را به ف. م. ۲۰۳۰ تغییر داد. اول آنکه این نام نشان دهندهٔ امید و اعتقاد او به زندگی و برگزاری یکصدمین جشن تولد خود در سال ۲۰۳۰ میلادی است. دوم و مهم تر از آن، به جهت درهم شکستن شیوه های مرسوم نامگذاری که وی آن را ریشه در ذهنیت جمعی، و تنها اثری از گذشته قومیتی افراد می دانست، است. او نام های سنتی را به عنوان برچسب های هویت جمعی می دانست که بر اساس جنسیت و ملیت از فردی به فرد دیگر تفاوت دارند؛ بنابراین نام های سنتی به عنوان عناصر فطری ( ابتدایی ) فرایندهای فکری ساختار فرهنگ بشری، به پیشداوری، جناح گرایی و تبعیض، تنزل می یابد.

اف ام ۲۰۳۰
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/اف‌ام-۲۰۳۰

بپرس