اعمار

لغت نامه دهخدا

اعمار. [ اَ ] ( ع اِ ) ج ِ عَمر، عُمر، عُمُر، بمعنی زندگانی. ( آنندراج ) ( منتهی الارب ) ( ناظم الاطباء ).عمرها و زندگانیها، این جمع عمر است. ( از منتخب و مدار از غیاث اللغات ). ج ِ عَمر، بمعنی حیات. ( از اقرب الموارد ). ج ِ عُمر. ( دهار ). عمرها و زندگانیها. ( ناظم الاطباء ). || در نثر و نظم زیر بمعنی معمورها و آبادیها و ولایات بکار رفته است :
خصوص آن وارث اعمار شاهان
نظرگاه دعای نیکخواهان.
نظامی.
برادر او ابوالحسن علی بن الفضل المعروف بالحجاج وارث اعمار و خانه ایشان شد. ( ترجمه تاریخ یمینی ص 361 ).

اعمار. [ اِ ] ( ع مص ) باشنده جایی گردانیدن : اعمره المکان ؛ باشنده آنجای گردانید. ( منتهی الارب ). قرار دادن کسی را در مکانی تا معمور کند آنرا: اعمر فلاناً المکان ؛ جعله یعمره. ( از اقرب الموارد ). باشنده جایی گردانیدن. ( ناظم الاطباء ). || آباد یافتن. اعمر الارض. ( منتهی الارب ). معمور یافتن زمین را. ( از اقرب الموارد ). آباد یافتن زمین را. ( ناظم الاطباء ). زمین آباد یافتن. ( تاج المصادر بیهقی ). || بی نیاز و غنی ساختن کسی را: اعمر علیه ؛بی نیاز و غنی ساخت آنرا. ( منتهی الارب ). بی نیاز گردانیدن کسی را: اعمر علی فلان ؛ اغناه. ( از اقرب الموارد ). بی نیاز و غنی ساختن کسی را. ( ناظم الاطباء ). || بعمری دادن چیزی کسی را چون سرای و زمین و جز آن و آن چنان باشد که گویند: این سرای یا زمین تراباشد تا من زنده ام یا تو زنده ای. ( منتهی الارب ) ( آنندراج ) ( ناظم الاطباء ). بعمری دادن خانه یا زمین یا شتر به کسی ، این چنین بگویی : آن ترا باشد تا من زنده ام یا تو زنده هستی که پس از مرگ بملکیت من برگردد. ( منتهی الارب ) ( از اقرب الموارد ). چنانکه در قول شاعر:
و ما المال الا معمرات ودائع.
( اقرب الموارد ).
|| در فقه بیکی از اقسام حبس گفته میشود و آن عقدی است که بموجب آن مالک دیگری را بر ملک خود مسلط می سازد تا استفاده منفعت کند و مالکیت عین مال برای مالک باقی باشد. و این عقد به اعتبار اختلاف طرف اضافه بنامهای مختلف خوانده میشود یعنی اگر مادام عمر باشد آنرا عمری و اگر برای سکونت باشد آنرا سکنی و اگر برای مدت معین باشد آنرا رقبی گویند. ( از شرایع ). || بر ادای عمره یاری کردن. ( منتهی الارب ) ( آنندراج ) ( ناظم الاطباء ). یاری کردن کسی را بر ادای عمره. ( از اقرب الموارد ). || زفاف کردن مرد در خانه اهل زن. ( منتهی الارب ) ( آنندراج ) ( ناظم الاطباء ) ( از اقرب الموارد ). || قرار دادن به اعتمار کردن : اعمر فلاناً؛ جعله یعتمر. ( از اقرب الموارد ).بیشتر بخوانید ...

فرهنگ فارسی

زندگیها، سالهای زندگی، جمع عمر
( مصدر ) آباد یافتن زمین را . ۲ - بی نیاز ساختن کسی را . ۳ - چیزی را مادام العمر بکسی دادن .

فرهنگ معین

( اِ ) [ ع . ] (مص م . )۱ - آباد یافتن زمین را. ۲ - بی نیاز ساختن کسی را. ۳ - چیزی را مادام العمر به کسی دادن .

فرهنگ عمید

= عَمر

دانشنامه عمومی

اعمار شرکت توسعه املاک و مستغلات اماراتی است، که دفتر مرکزی آن در شهر دبی، امارات متحده عربی واقع شده است. شرکت اعمار در سال ۱۹۹۷ توسط محمد العبار تأسیس شد. این شرکت در سطح بین المللی خدمات توسعه و مدیریت املاک را ارائه می دهد. اعمار با شش بخش تجاری و ۶۰ شرکت فعال، حضور جمعی در ۳۶ بازار در سراسر خاورمیانه، شمال آفریقا، پان آسیا، اروپا و آمریکای شمالی دارد. شرکت املاک اعمار یکی از بزرگترین توسعه دهندگان املاک و مستغلات در امارات متحده عربی است و در پروژه های مختلف در مقیاس بزرگ مانند توسعه برج خلیفه فعالیت داشته است.
املاک اعمار در سال ۱۹۹۷ توسط محمد العبار تأسیس شد. به عنوان یکی از توسعه دهندگان پیشرو در امارات متحده عربی، اعمار منافع متنوع در املاک و مستغلات از جمله هر دو توسعه املاک تجاری و مسکونی، و همچنین مراکز و مهمان نوازی است. دولت دبی در ابتدا مالک ۱۰۰ درصد از این شرکت بود در حالی که سهامداران تأسیس کننده ۲۴٫۳ درصد را در دست داشتند که عملیات به عنوان یک شرکت عمومی پس از IPO در سال ۲۰ آغاز شد. در سال بعد، اعمار اعلام کرد برنامه هایی برای ساخت مارینا دبی. در سال ۲۰ املاک اعمار در بازار مالی دبی قرار گرفت و به اولین شرکت املاک تبدیل شد که سهام را به اتباع خارجی ارائه داد. مرحله اول پروژه های توسعه ای این شرکت در سال ۲۰۰۱ زمانی آغاز شد که اعمار این قرارداد را در یک سرمایه گذاری مشترک برای ساخت سه برج از شش برج آپارتمانی اعطا کرد. در سال ۲۰۰۳ این شرکت برنامه های خود را برای یک پروژه توسعه امضا فاش کرد که بعدها با نام مرکز شهر دبی شناخته شد. این پروژه شامل دو توسعه نسبت های تاریخی بود: برج خلیفه و بازار دبی، بلندترین ساختمان جهان و بزرگترین مرکز خرید جهان به ترتیب.
عکس اعمار
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس