اعلامیه استقلال ایالات متحده امریکا

پیشنهاد کاربران

اعلامیهٔ استقلال ایالات متحدهٔ آمریکا ( به انگلیسی: United States Declaration of Independence ) ، بیانیه ای بود که در ۴ ژوئیهٔ ۱۷۷۶ به تصویب کنگرهٔ قاره ای رسید. این اعلامیه، استقلال سیزده مستعمره نشین را که در حال جنگ با بریتانیای کبیر بودند بیان می دارد و به صراحت از تصمیم این مستعمره نشین ها به جدایی از امپراتوری بریتانیا سخن می گوید. هدف این اعلامیه که عمدتاً توسط توماس جفرسون نگاشته شده بود، توضیح رسمی این واقعیت به جهانیان بود که چرا تقریباً یک سال پس از آغاز جنگ های انقلاب آمریکا، کنگرهٔ این کشور در ۲ ژوئیه رأی به استقلال از بریتانیا داد. همه ساله چهارم ژوئیه —سالروز تأیید متن و عبارت بندی اعلامیه توسط کنگره— به عنوان روز استقلال آمریکا جشن گرفته می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

پس از تأیید متن اعلامیه در ۴ ژوئیه، کنگره اعلامیهٔ استقلال را به طرق مختلفی منتشر کرد. در ابتدا تعدادی نسخه از آن را به چاپ رساند که به صورت گسترده توزیع شدند و برای عموم مردم خوانده شدند. مشهورترین نسخهٔ اعلامیهٔ استقلال، امضا شده ای است که اغلب به عنوان اعلامیهٔ استقلال در نظر گرفته می شود، و در دفتر ملی بایگانی آمریکا در واشینگتن دی سی به نمایش گذارده شده است. اگرچه عبارت بندی متن اعلامیه در چهارم ژوئیه به تصویب کنگره رسید، در تاریخ امضا شدنش اختلافاتی وجود دارد. اغلب مورخین اذعان دارند که اعلامیه تقریباً یک ماه پس از تصویبش، در ۲ اوت ۱۷۷۶ به امضای نمایندگان دومین کنگرهٔ قاره ای رسید و نه در ۴ ژوئیه و به آن شکلی که عموم مردم می پندارند.
منابع و تفاسیر اعلامیهٔ استقلال، موضوع بسیاری از تحقیقات علمی بوده است. اعلامیه دلیل استقلال خواهی ایالات متحده از بریتانیای کبیر را نارضایتی مستعمره نشینان از پادشاهی جورج سوم توجیه می کند و حقوق مسلم معینی، از قبیل حق انقلاب را مطالبه می کند. پس از آن که اعلامیه وظیفهٔ اصلی اش را که اعلام استقلال ایالات متحده به جهانیان بود انجام داد، از کانون توجه ها دور شد. لیکن اهمیت اعلامیه با مرور زمان اندک اندک افزایش پیدا کرد، به خصوص جملهٔ دوم آن که نوعی بیان کلی از حقوق بشر است:
ما این حقایق را بدیهی می دانیم که همه انسان ها برابر آفریده شده اند و برخی حقوق غیرقابل انکار توسط پروردگار به آن ها اعطا شده است، از جمله این موارد حق زندگی، آزادی و جستجوی خوشبختی است.
این جمله یکی از مشهورترین جملات به زبان انگلیسی و از تأثیرگذارترین و مهم ترین واژگان تاریخ آمریکا به شمار می آید. این عبارت اغلب برای احقاق حقوق گروه های به حاشیه رانده شده استفاده می شود و در نظر بسیاری، آرمانی است که ایالات متحده برای رسیدن به آن باید به سختی کوشش کند. آبراهام لینکلن بر باور داشتن به این دیدگاه تأثیر به سزایی داشت. او اعلامیهٔ استقلال را شالوده و اساس عقاید فلسفی و سیاسی اش می دانست و عقیده داشت که اعلامیهٔ استقلال باید مرجع تفسیر قانون اساسی ایالات متحده قرار گیرد.

اعلامیه استقلال ایالات متحده امریکااعلامیه استقلال ایالات متحده امریکااعلامیه استقلال ایالات متحده امریکااعلامیه استقلال ایالات متحده امریکااعلامیه استقلال ایالات متحده امریکااعلامیه استقلال ایالات متحده امریکا
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/اعلامیه_استقلال_ایالات_متحده_آمریکا

بپرس