اشپزی هلندی

دانشنامه عمومی

آشپزی هلندی. آشپزی هلندی ( هلندی: Nederlandse keuken ) از رسوم و شیوه های پخت و پز هلند شکل گرفته است. آشپزی این کشور به خاطر موقعیت آن در دلتای حاصلخیز رودخانه دریای شمال در دشت اروپا شکل گرفته است، که منجر به رونق ماهیگیری، کشاورزی ( محصولات زراعی و دام ) ، و تجارت دریایی خارجی، امپراتوری استعماری قدیم آن و تجارت ادویه، شده است.
به طور مرسوم، آشپزی هلندی به خاطر فرهنگ دیرینه صرفه جویی در مواد اولیه غذایی، مزه ملایمی دارد؛[ ۱] غذای هلندی در طول تاریخ طوری در نظر گرفته شده بودند که، خصلت اقتصادی بودن و سیر کنندگی آنها بر خوشمزه و مطبوع بودن، ترجیح داده شده بود، با استفاده زیاد از سبزیجات و گوشت کم: صبحانه و ناهار به طور معمول، نان با مخلفاتی شبیه پنیر هستند، در حالیکه شام از غذاهای مبتنی بر گوشت و سیب زمینی است که سبزیجات فصل، این وعده غذایی را کامل می کند.
عکس آشپزی هلندی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس