آشپزی مجارستانی. آشپزی مجاری شامل غذاهای متنوع با طعمی منحصر به فرد از عناصر برجسته فرهنگ مجارستان و نتیجهٔ بیش از هزار سال تاریخ، منابع خوب طبیعی و میراث صدها ساله دامپروری سنتی، کشت محصولات و تولید مواد غذایی صنعتی است. استفاده از گوشت خوک و چربی آن از ویژگی های اصلی غذاهای مجاری است و به زمان تسلط ترکان عثمانی بازمی گردد که حیوانات اهلی به جز خوک به تاراج رفت. آشپزی سنتی مجارستان همچنین وام دار فرهنگ غذایی عشایری آسیای باستان، آلمانی، ایتالیایی، اسلاوی، ترکی، اتریشی و فرانسوی است.
اهمیت دام، نحوه زندگی عشایری مجارها پیش از مهاجرت و جغرافیای دشت بزرگ، اهمیت گوشت در غذای مجارستان را آشکار می سازد؛ غذاهای سنتی با گوشت همانند سوپ گویاش[ الف] ، خورش[ ب] و سوپ ماهیگیر[ پ] به طور سنتی روی آتش ایجادشده با زغال در محیط باز، در یک پاتیل[ ت] پخته می شوند.
↑ gulyás ↑ pörkölt، پُرکُلت ↑ halászlé، هالاس له ↑ bogrács، بُگراچ





این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاهمیت دام، نحوه زندگی عشایری مجارها پیش از مهاجرت و جغرافیای دشت بزرگ، اهمیت گوشت در غذای مجارستان را آشکار می سازد؛ غذاهای سنتی با گوشت همانند سوپ گویاش[ الف] ، خورش[ ب] و سوپ ماهیگیر[ پ] به طور سنتی روی آتش ایجادشده با زغال در محیط باز، در یک پاتیل[ ت] پخته می شوند.
↑ gulyás ↑ pörkölt، پُرکُلت ↑ halászlé، هالاس له ↑ bogrács، بُگراچ






wiki: آشپزی مجارستانی